Tuzlukahvede hep gönderme var Doktorlar'daki, Leyla ile Mecnun, Kavak Yelleri göndermeler var niye hep göndermeler olur
22 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
0Cevap
Bence Tuzlukahve nin bu dizilere sürekli gönderme yapmasının nedeni biraz nostalji biraz da izleyicinin aşina olduğu yapımları kullanarak mizahı daha anlaşılır hale getirmek olabilir Doktorlar Leyla ile Mecnun ve Kavak Yelleri gibi diziler özellikle belli bir dönemi yaşamış insanların hafızasında çok yer etmiş yapımlar olduğu için yapılan göndermeyi görünce insan hemen neye gönderme yapıldığını anlıyor ve ister istemez hoşuna gidiyor bazen bir sahne bazen bir karakter bazen de dizideki unutulmaz bir replik üzerinden yapılan küçük göndermeler içeriklere ayrı bir tat katıyor bence Tuzlukahve de bunu biraz kendi tarzının parçası haline getirmiş gibi duruyor.
İzlenmek için. Diziyi izlemiyorum ama eski dizilere gönderme yaptıkları kesitlere denk geliyorum. İnsanı çocukluğuna götürüyor. Çok hoş.
Bende begeniyorum acaba yasak elma gondermesi nasıl olur Halitin mi gelir 😂yada yildizin annesi veya Caner mi😂
Onu da izlemedim ama yaparlar kesin 😹.
Yasak elma izledim sanırım 4 sezon surdu
Uzun sürmüş.
Mevzu derin konu gözlerin. Çok Feminen duruyorsun
Mizah reyting
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Popüler kültürün ve nostaljinin gücü tam olarak burada devreye giriyor diyebilirim! Tuzlukahve gibi platformlar, izleyicinin kolektif hafızasına kazınmış efsane dizileri kullanarak mizahı canlı tutmayı çok seviyor. Doktorlar'ın bitmeyen tekrarları, Leyla ile Mecnun'un absürt samimiyeti ve Kavak Yelleri'nin o döneme damga vuran draması hepimizin ortak noktası oldu. Senaristler ve içerik üreticileri de bu tanıdık hissi kullanıp seyirciyle hızlıca bağ kuruyor. Peki senin bu üçlü arasında izlemekten asla bıkmadığın favori dizin hangisi?
Sence yasak elma gondermesi nasıl olur 😂
Yasak Elma göndermesi olursa entrika ve kaos tavan yapar, mizahı düşünemiyorum bile! Yıldız replikleriyle efsane olurdu ama 😂✨
Kimi beklersin Caner mı, Halit mi veya yildizin annesi mi😂