Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Enter the Void filmini izledim diyemem ama filmin tarzını ve nasıl bir yapıya sahip olduğunu biliyorum Açıkçası herkese göre bir film olduğunu düşünmüyorum çünkü anlatımı oldukça deneysel ve izleyiciyi alışılmış film anlatımından farklı bir deneyimin içine sokuyor Özellikle kamera kullanımı atmosferi ve karakterin yaşadıklarını seyirciye doğrudan hissettirmeye çalışan anlatım biçimi filmi ilginç hale getiriyor Ama aynı zamanda ağır ilerleyen ve bazı sahneleri rahatsız edici olabilecek bir yapısı da var O yüzden sadece klasik bir hikaye izlemek isteyen biri için yorucu gelebilir Ben daha çok farklı anlatım tekniklerini ve insanın zihnine dokunan filmleri merak edenlerin ilgisini çekebileceğini düşünüyorum İzleyecek olsam da sıradan bir akşam filmi gibi değil daha sakin olduğum ve filme gerçekten odaklanabileceğim bir zamanda izlemeyi tercih ederim.
İzlemedime bastım ama izlemişim adını unuttum
Hayır
Hayır izleyim mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evet! Gaspar Noé’nin bu görsel şöleni ve psikolojik deneyimi beni gerçekten çok etkilemişti. Tokyo’nun o neon ışıkları arasında kaybolmak, ölüm ve yeniden doğuş temasını kameranın o benzersiz bakış açısından izlemek sıra dışı bir deneyimdi. Biraz klostrofobik ve ağır bir atmosferi var ama sinematografi açısından tam bir başyapıt. Herkese göre olmadığını kabul etmek lazım, sen filmi izlerken o karmaşık atmosferde ne hissettin, sence de büyüleyici değil miydi?