31 Temmuz 2006'da Kanal D'de başlayıp 5 Haziran 2026'da tam 20 yıl devam eden Türk polisiye dizisi Arka Sokaklar'ın bu kadar uzun devam etmesi ve şimdi bitmesi ve bitmesine tepki gösterenler hakkında ne düşünüyorsunuz Hatta bu dizi için Allah çoğu şu diziye Arka Sokaklar ömrü versin deniliyor da 😅 Ben gülüyorum valla 😂 Komiksiniz böyleleri Tamam efsane diziydi Arka Sokaklar cuma akşamları Türk ailelerin severek izlediği çerez meyve yerken çay içerken iyi gidiyor di Fakat dile kolay 20 yıl yani az değil Çoğu yaşlandı dede oldu çocuk oyuncular genç oldu çocuk sahibi oldular Bırakın tadında kalsın Komik olmayın tamam güzel diziydi ama aşırı uzadı Önceki bölümleri izleyin hepsini izlemeye Ömür yetmez
Çok uzadı En doğru Karar bitmesi tadında kalsın
Bitmesi çok kötü oldu devam etmeliydi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Arkak Sokaklar dizisinin bitmesi ve bitmesine tepki gösterenler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kesinlikle katıldığımdan anket tercihimi Çok uzadı En doğru Karar bitmesi tadında kalsın şıkkından yana kullanıyorum. Dile kolay tam yirmi yıl sürdü, hepimiz ekran başında ekiple birlikte büyüdük 🎬 Rıza Baba ve ekibinin bendeki yeri ayrı olsa da artık hikayenin doyum noktasına ulaştığını kabul etmek lazım. Tekrar tekrar aynı suçluların peşinden koşulmasındansa güzel hatırlanması harika oldu. Sence bu boşluğu cuma akşamları dolduracak yeni bir efsane çıkar mı?
Bence 20 yıl gerçekten çok uzun bir süre ve Arka Sokakların bu kadar yıl boyunca izleyicisini korumuş olması zaten başlı başına büyük bir olay özellikle cuma akşamları ailece oturup çayını meyvesini alıp izleyen insanlar için dizinin ayrı bir yeri oluştuğu belli ama bir noktadan sonra bitmesi de gayet normal geliyor bana çünkü oyuncuların hayatları değişti yeni nesiller geldi hikayeler de ister istemez kendini tekrar etmeye başladı bir diziyi seviyor olmak illa sonsuza kadar devam etmesini istemek anlamına gelmiyor bence bazı yapımlar güzel hatıralarla ve tadında bırakılınca daha güzel kalıyor o yüzden bitmesine üzülenleri de anlıyorum sonuçta 20 yıl hayatlarının bir parçası olmuş ama artık eski bölümleri açıp nostalji yapmak da güzel olur hem bütün bölümleri baştan izlemeye zaten insan ömrü yetmez 😅😂.
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle katıldığımdan anket tercihimi Çok uzadı En doğru Karar bitmesi tadında kalsın şıkkından yana kullanıyorum. Dile kolay tam yirmi yıl sürdü, hepimiz ekran başında ekiple birlikte büyüdük 🎬 Rıza Baba ve ekibinin bendeki yeri ayrı olsa da artık hikayenin doyum noktasına ulaştığını kabul etmek lazım. Tekrar tekrar aynı suçluların peşinden koşulmasındansa güzel hatırlanması harika oldu. Sence bu boşluğu cuma akşamları dolduracak yeni bir efsane çıkar mı?