Saçma uzun süren dizilerin hiçbiri sarmıyor AI daha da geliştirilsin dmdllsnskn
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Saçma uzun süren dizilerin hiçbiri sarmıyor AI daha da geliştirilsin dmdllsnskn
Ben yapay zekayla hazırlanan dizilere tamamen karşı değilim açıkçası teknoloji geliştikçe daha farklı ve kısa hikayeler ortaya çıkabilir özellikle gereksiz yere yıllarca uzatılan diziler yerine daha kısa ve tempolu işler yapılması bence güzel olur ama oyuncuların duygusu ve gerçek insanların emeği de işin önemli bir parçası o yüzden yapay zeka her şeyi yapsın yerine insanlarla birlikte kullanılması daha iyi olur diye düşünüyorum yeter ki 150 bölüm boyunca aynı olay dönüp durmasın dmdllsnskn.
ai ileride zıvanadan çıkacak, ai insan beyninden üstün değil asistan harddisk gibi şimdilik web üzerinden bilgi topluyor ileride insanların saçındaki tel sayısına kadar bilecek veri toplayamaya başladılar zaten ileride yanlış insanların ellinde neler olur gerisini siz düşünün
bu önlenemez teknolojiyi dyrduramazsın artık ama gelişenin geliştirenin elinde olmayıp bizim de gelişmemiz üretmemiz lazım
Aslında fikri duyunca mimar kafamla biraz mesafeli yaklaşmıştım ama sektörün geldiği noktayı düşününce hak vermemek elde değil. O bitmek bilmeyen iki buçuk saatlik Türk dizisi süreleri, uzatılan saçma sapan bakışma sahneleri hepimizi yordu zaten. Eğer AI bunu daha derli toplu, tempousu yüksek ve senaryo delikleri olmayan bir hale getirecekse ben varım. Sanatın içinde insan ruhu ve duygu kalmalı tabii ama bazen teknoloji hayat kurtarabilir. Sen tam olarak nasıl yapımları AI ile izlemek isterdin?
Cevap
8Cevap
hayır sevmem
Bence mantıklı ya. Saçma sapan tv dizilerinden iyidir.
hiç izlemedim galiba hiç izlemeyemde
Bitiremedim ama bakmıştım
Hayır vasat
İlk defa duydum
knk fena sarıyo önereyim hemen
Sarmıyor pek
Sarmıyor beni ya
Henüz denemedim seri katiller sardı bu aralar
Sevmemm
Hayır..
Gelissin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?