Tvde sadece haber izliyorum. Bazen millet dizi falan açıyor ama bu tür programları direk geçiyorum ya da ortamı terk ediyorum. Çünkü programın verdiği rahatsızlık gerçekten boğuyor. Yüzsüzlük ve ahlaksızlıkta tavan yapmışlar. Bilmiyor değiliz de bunun reklamı da yapılmaz arkadaş. 💥
Bunu izlerken benim bunlardan haberdâr olup huzursuzlanmam dışında ve onlara kazandırmak dışında hiçbir etkisi yok. Kanı bozuk olan bunu görünce vazgeçeceğini sanmıyorum aksine ilişkileri daha da kötü etkileyeceğini düşünüyorum çünkü zaten irade zayıf. Genç kız sevgilisinden mi ayrılacak? Hayır, benim sevgilim faarklı demeye devam edecek. (Tabii ki herkes aynı değil ama kişi kötü ve karşıdaki bunun farkında değilse yine bu cümleleri sarfeder. Bunlar yerine bilim, sanat, ilim vs. alanında programlar artırılırsa ister istemez onlar izlenecektir, örnek alınmasa bile iyi bir etkisi olacaktır.
Aslında Tarih boyunca böyle şeyler vardı, insanlar böyle şeyler yaparlar doğal yani, biz ahlakımızda çok bozuldu diyoruz, hayır insanlık zaten bozuktu biz sadece medya sayesinde rahat öğrenme imkanına kavuştuk. (not: şahsen ben müge anlıyı izlerken içimden OF AT gibi diyorum, dışarıdan baksan bunlarda ne ahlaksız ayl falan wegsdfgsdfgh)
Izlemiyorum. Insanın psikolojisini bozuyor. İnsanın yaşama dair olan bakışını negatife düşürüyor resmen. Ama bir çare olan insanlara yardım eli uzatıp sıkıntı ve sorunlarını çözdüğü için Müge Anlı'yı taktir ediyorum.
Bu tip programları izleyince Türk toplumunun dallasa rahmet okuttugunu anlıyorum sadece eskiden medya bu kadar etkili değilmiş hersey gizli kaliyormus şimdi hersey ortada insan roman yazsa bu kadar ahlaksız olayı bir araya getiremez
Muammer bunların yaninda brad pitt gibi duruyor 😅🤦♂️
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
O tarz programlardan anladığım tek şey çağımızda hanımefendilerin tek eşlilikle asla yetinmedikleridir. Ben de boynuzlanmamak için kimseye yaklaşmıyorum. 😊 Tüm hanımefendilere özel hayatlarınd başarılar dilerim.