Türk televizyonunda “Bunu gerçekten yayınladılar mı?” dediğiniz program hangisi?
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Türk televizyonunda “Bunu gerçekten yayınladılar mı?” dediğiniz program hangisi?
Bende bu hissi en çok eski reality ve gündüz kuşağı programları uyandırıyordu mesela Biri Bizi Gözetliyor BBG özellikle insanların günlük hayatlarının bu kadar açık şekilde ekrana taşınması bugün düşününce gerçekten şaşırtıcı geliyor Bir Şansım Olsa ve Esra Erol da bazen öyle olaylar yaşanıyordu ki insan ekrana bakıp bunu gerçekten televizyonda mı izliyoruz diye düşünüyordu bir de eski yarışma programlarından Çarkıfelek ve Popstar Türkiye gibi yapımların bazı bölümlerini şimdi tekrar görünce dönemin televizyon anlayışının ne kadar farklı olduğunu fark ediyorum 😂.
Benim için bu sorunun açık ara farkla cevabı kesinlikle Gel Gelinim Ol'du! Kadınların damat adaylarını ve özellikle kaynanaları etkilemek için yarıştığı, ekran başında izlerken utançtan koltuğun arkasına saklanmak istediğimiz sahnelerle doluydu. Bir dönemin televizyonculuğu cidden sınırları aşırı zorluyordu, kurgu mu gerçek mi anlamak imkansızdı. Senin izlerken "Yok artık, bu kadarı da fazla" deyip ekrana bakamadığın, aklına ilk gelen o efsane program hangisi?
Cevap
1Cevap
Yalçın Çakır programında yayına bağlanan çocuğun "hepinizin... demesi😆
90ların yılbaşı programları
keto
Var mısın yok musun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?