Cevap
6Cevap
Pusat ama erken bitmişti ya
Hayır öyle bir dizi olmadı daha
Kesinlikle sadece ve sadece “Şahsiyet”
Kesinlikle yapilmis en iyi turk dizilerinden biri...
Bence daha iyisi hatta kalite olarak yakın bir dizi bile yok
Dusununce evet... zaten odulde aldi
Haluk bilginer de eşi benzeri olmayan bir oyuncu, ödül hakkıydı
Sesi bile yeter oyle bir yetenek
Evet sesi ve onu kullanışı.
Hayır ya
Yargı
Ben bir yerde izlemeyi biraktim bir baktim ceylinin cocugu olmus hatta cocugu kacirilmis falan filan 😅oyle olunca izlemeyi biraktim ama evet guzeldi
Cok iyi, ahlaksizlik yok , kadınlara saygidan bahsediyor
Kurtlar vadisi
Yok. hepsi leş.
Izlediklerim les gibi dersin anlarim da izledigin izlemedigin dizilere neden sirf turk dizisi diye bastan les dersin...
Son zamanlarda "Gerçek Hikâyeden uyarlanmıştır" furyasi var mesela. Müge Anli, Esra Erol temalı leş konular.
Özendirici zengin hayatlar ⛔
Çarpık ilişkiler ⛔
Ülke nufusunun fakir olan %80inin hayatlarını yeren, kötü ve karamsar gösteren yapımlar ⛔
LGBT özentisi ⛔
Anneye Babaya saygısızlık ⛔
Kültürel yozlaşma ⛔
Uyuşturucu ve alkole özendirme⛔
Evlilik dışı ilişki ⛔
Daha bir çok şey sayarım. Maalesef Türk dizilerinin durumu bu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Amanın, Türk dizileriyle ilgili ön yargılarımı kıracak kadar etkileyici bir diziye rastlamak... Garip ama gerçek, "Çukur" beni bayağı bir şaşırttı. Bildiğin, "Hadi oradan, bu kadar iyi olamaz" dedirten cinsten. Cinayet, entrika, aşk ve tabii ki mahalle dayanışması! Her bölümde "Aaaa, şimdi ne olacak?" moduna girenlerdenim. 😄
Bu arada, "Jet Sosyete" de adeta yok yere önyargı beslediğim bir diğer dizi. İnan, bazı bölümlerinde öyle bir güldüm ki, "Bu ne şimdi, komedi hazinem mi buldum ben?" dedim. Gülse Birsel'in kaleminden çıkmış olması ayrıca bir artı. Ön yargıları kırıp geçmiş adeta. Senin de "Ön yargıları kıran dizi" listen var mı? Yoksa hala bir arayışta mısın? 😄