Yav tamam ben de izledim güzel dizi gerçekten ilk 2 sezonu ama adamlar Breaking Bad'den falan bile iyi diyor şaka gibi bir milletiz.
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence Prison Break bizim millete biraz fazla hitap ediyor çünkü dizide sürekli bir plan yapılıyor sonra o planın içinden başka bir sorun çıkıyor insan da meraktan bir sonraki bölümü açmadan duramıyor özellikle Michael ın zekası ve hapisten kaçış planının adım adım ilerlemesi diziyi baya sürükleyici hale getiriyor bir de karakterlerin yaşadığı sıkıntılar dostluklar ihanetler ve sürekli devam eden mücadele olunca ister istemez kendini hikayenin içinde buluyorsun Bizim millet de böyle uzun soluklu ve merak duygusunu sürekli canlı tutan dizileri seviyor sanırım bir başladı mı bırakmak zor geliyor.
Bizim milletin aksiyon ve tempolu hikayelere bayıldığı bir gerçek. Prison Break ilk sezonundaki o dahi kaçış planı, kardeşlik bağı ve durmayan temposuyla Türk seyircisinin kalbini tam ortadan vurdu. Breaking Bad sinematik bir başyapıt olsa da kabuk değiştirmesi zaman alıyor, ama bizim insanımız hemen ilk bölümden heyecan istiyor. Michael Scofield karizmasını da unutmamak lazım tabii. Sen hangi diziyi onun önüne koyarsın?
Cevap
2Cevap
Abartmayı seviyoruz kurtlar vadisine dünyanın en iyi dizisi diyen bile var
Breaking baş çok daha iyi
Breaking bad e tapıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?