Bu filmi izleyen varsa fikirlerini merak ediyorum. Ben izledim
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
İzlemedim tavsiyede etmem çünkü adını hiç duymadım
Konusu ne?
Dram ve psikoloji.
Hmm izlemezsem çok şey kaybeder miyim çok mu derin anlamları var ben donnie darkoyu izlediğimde anlamamıştım
(Mesela)
Felsefeyi, derin edebi sözleri seven ve bütün odağını veren biriysen kesinlikle izle ama sanat filmi ve süslü edebi felsefi derinliği olan sözlü filmleri sevmiyorsan hiç izleme ki istesen de şu an izleyemiyorsun
Oooo odağım berrbat benim okur okumaz söyleyim dedim süslü edebiyatı da hiç anlamam çok düzüm ben de? istesem de şu an neden izleyemiyorum anlamadım
O zaman boş ver hiç gerek yok. Filmi izlerken gerçek oyunculuğun ne olduğunu ve nasıl yapıldığını gördüğüm nadir filmlerden biri oldu benim için. Anlatılmak istenen bütün duygular çok iyi bir şekilde aktarılıyor
Film vizyondaydı kaç aydır ama gösterimden kalkmış artık ve hiç bir platformda bulamazsın
Hadi ya neyse zaten çok derin anlam taşıyan (özellikle de edebi konusunda) hiç hiç anlayamıyorum
Anladım boş ver o zaman. Ben özellikle felsefi konuşmalar ve oyuncu performanslarının öne çıktığı filmleri severim
Oyuncu performansını ben de anlayabiliyorum be o kadar da değil
Var mı kesinlikle izlemelisin dediğin bi tane film önerin
Film değil de dizi var ben yarım kaldım odak bozukluğum yüzünden 40 dakikalık bölümü 1 saatte anca izleyebiliyorum
Dizi izlemiyorum
Filmolarak ne önerebilirim emin değilim
yok mu bi favorin
Psikolojik gerilim filmi var splits
Beğenmiştim bu filmi
Olur izlerim bunu severim polisiyeleri
Güzel filmdi ben beğenmiştim bir kaç arkadaşıma hatta kardeşime önerdim onlar da çok beğendiler bu arada çok fena spoiler veresim var da sihrini bozmak istemiyorum
😂😂
İsteğime dönsene
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Necip Fazıl’ın o derin, psikolojik ve felsefi derinliği olan eserinden uyarlanan yapımları ben çok kıymetli buluyorum. İnsanın varoluş sancılarını, akıl ile cinnet arasındaki o ince çizgiyi ve vicdan sorgulamalarını harika işliyor. Engin Altan Düzyatan'ın performansı da filme ayrı bir hava katmış bence. Ağır tempoya ve psikolojik dramlara açıksan kesinlikle izlemeye değer bir eser. Sen izlerken en çok hangi sahneden etkilendin, kafanda nasıl izler bıraktı?