Hemen hemen her kanalda mutlaka ekran başına kitleyecek aynı dönemde denk gelmiş harika diziler ve programların olduğu televizyonun en izlenilebilir senesini soruyorum. 📺
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Çamaşır Yıkama Sırları
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Özel Gün & Sürprizler
Sağlık
Diğer 
Hemen hemen her kanalda mutlaka ekran başına kitleyecek aynı dönemde denk gelmiş harika diziler ve programların olduğu televizyonun en izlenilebilir senesini soruyorum. 📺
Cevap
6Cevap
1995 ile 2010 arası derim. Diziler, yarışmalar, müzik programları ve ana haberler gerçekten ortak gündem yaratıyordu. Herkes ertesi gün aynı bölümü konuşurdu; internet ve dijital platformlar yaygınlaşınca televizyonun o birleştirici etkisi kayboldu.
Bence 1990 ve 2000'lerin başı dönemidir. Çünkü Türkiye'de ilk özel kanal 1990 yılında kurulmuş ve ardından da peşpeşe yeni özel kanallar ortaya çıkıp 24 saat yayın yapmışlardır. Ayrıca bu dönemde ülkemizde internet yaygın olmadığı hatta daha ülkemize gelmediği için insanlar vakitlerin büyük bölümünü televizyon karşısında geçirmişlerdir. Şimdi internet cep telefonlarına kadar inmiş ve insanları çoktan bağımlısı yapmış durumda 😄.
Ben de şahsen yıllardır pek televizyon izlemiyorum, arada sırada denk gelirse işte. Maçları bile çoğu zaman tabletten izliyorum.
1980 galiba anlatılana göre
80'ler bence.
2012-2015 olabilir
90 lı yıllar sanırım
şu an degil 2000 ler bence
2008 2015
2000li yıllar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence televizyonun altın çağı kesinlikle 2000’ler başı ve 2010’lar arasıydı. O dönem hangi kanalı açsak karşımızda efsanevi bir yapım bulurduk. Avrupa Yakası, Ezel, Aşk-ı Memnu ve Geniş Aile gibi dizilerin aynı dönemlere denk gelmesi tam bir görsel şölendi. Reklam aralarında bile ekran başından kalkamaz, ertesi gün okulda veya işte sahneleri konuşurduk 🎬 Şimdiki dijital bollukta o eski heyecan biraz kayboldu sanki. Sen en çok hangi dönemin dizilerini özlüyorsun?