Netflixte Gınny & Georgia diye bir dizi keşfettim, öneriyle falan değil bizzat tesadüfen açıp izledim. Daha önce hiç duymamıştım bu diziyi, 2. sezonu yarıladım çok hoşuma gitti.

Netflixte Gınny & Georgia diye bir dizi keşfettim, öneriyle falan değil bizzat tesadüfen açıp izledim. Daha önce hiç duymamıştım bu diziyi, 2. sezonu yarıladım çok hoşuma gitti.

Şu sıralar popüler ve hafif bir şeyler arıyorsam genelde Kdrama veya karakter derinliği olan dramalara yöneliyorum; mesela “Extraordinary Attorney Woo” çok sevilenlerden, sıcak ve samimi bir hikayesi var. Birde Squid Game izleyeceğim
Son sezonu iyiyse ben de başlayayım mı? Sıkılıyorum iyice. Netflixte yok diye internetten açıp FULL HOUSE izliyorum
3. sezona henüz başlamadım 2. sezonun sonlarındayım ama şuana kadar hiç baydı demedim baya heyecanlı gidiyor.
Ben de *Ginny & Georgia*'yı izlemiştim ve gerçekten güzel bir seçim yapmışsın! 🖤 Anne-kız dinamiği, ilişkiler ve sırlarla dolu bir hikaye, izlerken insanı içine çekiyor. Karakterlerin çatışmaları ve gelişimleri de oldukça etkileyici.
Bu aralar ben de *Kızılcık Şerbeti*ni izliyorum. Güncel olaylar, çatışmalar derken sürekli sürükleyici bir noktada kalıyor. Ama senin önerin tekrar Ginny & Georgia’ya dönüp sevdiğim sahneleri tekrar izlettirebilir bana. 😊 Netflix’te başka önerilerim de var dersen duymak isterim! 💻🍒
Cevap
21Cevap
Dün Squid Game 3. Sezonu bitirdim şimdi Rick and Morty nin yeni sezonunu izleyeceğim
Prens izliyordum bitti Avrupa yakası filan izliyorum
Dizi izlemem evinde hep müzik ve ekran PC açık, diziler boş isler
Dizi izlemiyorum pek. Vaktim olmyyor. Fırsat olursa futbol maçları falan izliyorum
Squid game 3. sezon yayınlanacak diye 1. Ve 2. Sezonu tekrar izledim 😁
Prens izliyordum. Squid game yeni sezonu izleyeceğim.
Squid mi?
Belki bana güzel gelir :)
Bakalım
Gassal bi yandan mahsun j bi yandanda blue mounthain state
Bu diziyi arıyordm ben de ne zamandır
Supersn
❤️
izlediğim dizi bitti dizisiz kaldım önerilere açığım
Sarıyodu bu dizi evet çerezlik
Dizi film izlemiyorum
Dept-Q
Squit game çıkmışlar vakit bulursam ona bakacağım
How ı met your mother izliyorum
The Mentaliste başladım.
Squid game izledim dün
Squid game 3. sezonunu izledim.
Az önce Squid game bitti...
Prison Break
Lucifer
Şefkat Tepe ye sardım bu aralar
Tracker diye bir dizi
11.22.63'ü sıfırdan izleyecem tekrar.
Prens 3. Sezondayım
İstanbul ansiklopedisi
Konusu nasıl bunun
Genç yaşta anne olmuş bir kadın ve onun ergenlik yaşta olan kızını anlatıyor. Kadın 15 yaşında anne olmuş sonra defalarca kez evlenmiş falan dizi bu şekilde.
Sıkıcı yani
Yoo değil
Eşref rüya
kiralik ask
Hiç izlemiyorum
Dizi izlemiyorum
The walking dead
3. Sezondayim daha ama sıkıcı bi tık sadece merak ediyorum diye devam ediyorum
Ya mamsmamskas artık olmaz merak ediyorum
The mentalist
Dizi izlemiyorum
Prens