Rusların neden Muhteşem Yüzyılı bu kadar çok izlediğini anladım. (Türk erkeklerinin Rus/Slav aşkı) Sebebi ne biliyor musunuz?

Kanuni'nin Türk karısını aldatıp Rus kadınını seçmesi ve ona değer vermesi, âşık olması ve tabii ki kadınların en çok sevdiği şey entrikalar. 2. bölümdeyim şimdi bitti. Ve çok net anladım yani. Hürrem'i hapse attılar. Süleyman da onu çıkarınca hapisten ve öpünce Rusların neler hissettiğini tahmin edebiliyorum.

Tarihte Rusları tercih eden ilk Türk erkekleri :D hahaha Demek ki ta o zamanlardan başlamış Rus/Slav aşkı bizim Türk erkeklerinde.

Bir dizide hafif çekik gözlü bir kadın var. Esmer. Nedense kadının enerjisi, konuşması acayip hoşuma gidiyor. Çok çekici buluyorum o kadını. Şimdi baktım ismine Nigar Kalfa'ymış. İnanılmaz tatlı bir kadın. Yok böyle bir tatlılık. Bu kadın Türk tabii. Bu kadını sevmemin bir diğer nedeni özgüvenli olması. Hiç Hürrem'i kıskanmadı. Kendisine ne söylendiyse profesyonellikle yaptı. Bu profesyonelliği de çok hoşuma gitti.

Bakalım 3. bölümde ne olacak. Lütfen spoiler vermeyin. Dikkat dikkat. :D

Rusların neden Muhteşem Yüzyılı bu kadar çok izlediğini anladım. (Türk erkeklerinin Rus/Slav aşkı) Sebebi ne biliyor musunuz?