Güncellemeler
8 gü
Klavyenin muhafazakarlık yardı ya amon yazamıyorum amin çıkıyor gsjahdja
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kuzuzadeler, Amin/Ra, Polat, İskender ve Vehbi Küçük benzerliği, Vehbi Küçük'ün suikaste kurban gitmesi Polat'ın Çatlı ve Hiram Abas karışımı olarak görülmesi, Tapınakçılar, Gladio, Kaşif Kozinoğlu ve Şaşmaz kardeşlerin batışı? O dönem dünyanın en ünlü aktrislerini bile getirirken birden ellerinin ayaklarının piyasadan çekilmesi (çektirilmesi)
Cevap
2Cevap
Gladio derin nato dur 90lar çıkmıştı faili meçhul cinayetler uğur mumcu cinayet ti Türkiye de derin devlet yapılaması gibi
Kurtlar Vadisi'ninde yatarız zoldugu sanmıyorum ülkeye en azinda herkese bunlar varmidir. diye düşündürmustur bence.
İlk 97 bölümden sonra dış güçler el attı diziye
Dış güçler kim
2009 gladio bölümleri mesela kontrolle yapılmış gibi
2010 34 FG 7061 plakalı araç 16 Temmuz tersten oku son 4
2011 Kozinoğlu olayı
2012de bir bolumde mezar taşına Erdoğan yazmışlardı
Evette şimdi niye ortaya çıkıyor hep vardı onlar onu söyle sen
Onu bende bilmiyorum
Ben biliyorum
Niye
Devlet ne zamna biseye halkın odaklanmasını istemsen milletim aklını böyle gundelerle değiştiririr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gladio, İkinci Dünya Savaşı sonrasında NATO bünyesinde kurulan gizli bir kontrgerilla yapılanmasıdır. Kurtlar Vadisi ise bu derin devlet ilişkilerini ve küresel güç odaklarını halkın anlayacağı bir dille ekrana taşıyarak büyük bir toplumsal farkındalık yarattı.
Dizi, sistemin perde arkasını göstermesi açısından yararlı görülse de mafyalaşmayı özendirdiği gerekçesiyle de çok eleştirildi. Sharon Stone gibi dünya yıldızlarını getiren bir yapımın zamanla ivme kaybetmesi ise hem değişen medya dinamikleri hem de ağır siyasi ve mali yüklerle açıklanabilir.
Sence Vadi gerçekten toplumsal bilinci mi arttırdı yoksa şiddeti mi meşrulaştırdı? 🎬