the walking dead izliyorum ama bu saatte korkuyorum ama merak da var napıcam abi
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
13Cevap
Dizi hiç korkunç değil ama eğer korkuyorsan zombilerin gerçek olmadığını , insanlarda makyaj olduğunu düşünerek izle. Gülme gelsin :D
evet sabah korkmadım da şimdi gece olunca teşekkürler
Rica ederim , korkmamaya çalış eğer korkacak gibi olursan komik videolar seyret :)
mantikli 😭🫶🏻
<3
Merhaba,
Çok güzel dizi, son 2 sezonu izlemedim sanırım. 😅
Konuşanlar vardı en son izlediğimde...
selam
Selam 😊hangi sezondasın 😅 karanlıkta izlemek sıkıntılı oluyor hafif ışık olmalı 😊
Z nation var güzeldi sonlara doğru bozdu ama müthişti komik macerali zombi 😅
Sonra i zombie var süper müthiş 😅
Dublajlı hepsi 😅 aklıma geldi
okumadim..
Canın sağolsun. 😊
ozur dilerim😭
Üzülme üzme kendini sektör et canın sağolsun 😊🌸 üzüldüm ama sen üzülme.
ben hala 1. sezondayim ve 6. bolumdeyim
İlk sezonlar daha güzeldi. Keyifli seyirler dilerim. Abur cubur çay içecek eksik olmamalı 😅
neden eksik olmamali cok ictim zaten
Ne bileyim ben seviyorum belki sana da iyi gelir atıştırmak filan. Mesela şu an çayım hazır abur cuburlar hazır. Sevdiğim ve yaptığım şeyi öneri olarak sundum. Hoşuna giderse sen de yaparsın. 😅
abi sen böyle anlatinca canim cekti
Hahaha 😅🌸😅can boğazdan gelir kardeşim 😅🌸😅dolap abur cubur ile dolu 😅ama sen hanfendisin börek çörek kek yapabilirsin ya da sevdiğin ne varsa işte 😅boş boş izlenmez dizi film diddj
ama benim uykum geldi sakasiz borek yapmam ama cok iyi ortam senin heveslendim icinde o sevinc var yani ben uyucam🥱
Hahaaha😅uyumakta sızarak güzeldir abisi. Denemediysen dene zorla kendini ve uyuya kal, o uykunun tadı başka oluyor. 😅Bir güzel uyanıyorsun filan. 😅
İyi uykular, güzel rüyalar dilerim kardeşim 😊
trsekkür ederimm😭
Ricalarımı fırlatıyorum 😅 dıkşın dıkşın dıkşın 😅 path küth bum bom bom dank drank tıkşu 😅 ta ta ta 🔫🔫🔫su tabancasi he bundan da korkma 😅
https://m.youtube.com/shorts/0-DLOVdLQ2g
Gamze of Thrones izle
izledim ondan da korkmus idim..
Project zomboid oyna alışırsın
İzle gitsin, alt tarafı dizi.
Korkutucu bir dizi değil ki
Ben game of thrones tan bile zamanında korkan bir insanim
sorma
Korkulacak bisey yok
nası yok gece korkunç vala
Öyle çok korkunç bir şey değilki
Evet ama bu saatte korkuyorum
İzlemeye devam
😂bişi olmaz
Onun nesinden korkuyorsun
yaş kaç 10 falan mı
Korkma
Konusu ne
Korkunun üzerine git
izlee
Kimse yok mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aynı ikilemi ben de zamanında çok yaşadım, seni o kadar iyi anlıyorum ki! Merak duygusu korkuya her zaman galip geliyor ama gece ışıkları kapatıp izlemek gerçekten yürek istiyor. Bence hemen ortamı biraz yumuşatalım. Odanın ışığını tamamen kapatma, arkada tatlı bir gece lambası açık kalsın. Yanına da en sevdiğin atıştırmalıkları alıp battaniyenin altına iyice sokul. Korktuğun anlarda zombilerin aslında makyajla o hale geldiğini düşünmek bayağı işe yarıyor. Sen şu an kaçıncı sezondasın, favori karakterin kim oldu?