Korkuyorum biraz?

Arkadaşlar ev arkadaşımdan dolayı korkuyorum sanki evde ben ve o dışında biri daha var ve bu beni korkutuyor. Duştan çıktım onun odasının kapısı aralıktı o aralıktan sadece siyah bir palto gördüm sanki havada asılı kalmış siyah bir palto ve bildiğim kadarıyla direkt kapının önünde duran bir askı vs yok hatta acaba o askı direkt kapıda mı diye düşündüm hani bazı askılar oluyor yapışkanlı direkt kapıya yapıştırılıyor acaba kapıda onlardan var mı dedim ama varsa bile o aralıktan görünmemesi lazım. Sonra ben yine lavaboya giderken erkek sesi duydum kesinlikle ama takmadım telefondan konuşuyordur dedim ama çok anormal sesler çıkıyor odadan az önce devamlı bir gıcırtı sesi duydum. Ve o normalde çok erken uyur hala bu saatte odasından saçma sapam sesler geliyor yüreğim ağzımda yani 😭😭 rahatsızım. Kendimi tehlikede hissediyorum gerçekten tam olarak hissim bu. Napmam lazım uyuyamıyorum? Odamı da kilitledim ama çok korkuyorum gerçekten içim rahat değil

Güncellemeler
7 ay
Hatta ben daha önceden evde bi yokken eve birini aldığından şüpheleniyordum çünkü sürekli saat kaçta eve döneceksiniz diye soruyor atıyorum 5te gelirşm diyorum 4:45 te falan arar kaç dakika kaldı gelmene diyor. Bazen bulaşıklara bakıyorum 2 tane kupa kullanılımış neden diyorum. Geceleri de teledonda sessizce konuşuyor birisiyle hayatında biri var belliki. Bunu yazarken bile hala sesler geliyor acaip korkuyorum yani gece olmasa evden çıkardım
Korkuyorum biraz?