Buyrun bir fragmanı izleyin. Ben yorum yapmak istemiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Buyrun bir fragmanı izleyin. Ben yorum yapmak istemiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Günümüz insanlarının, kadın/erkek neden bu kadar basitleştiğini anlamak zor olmasa gerek zaten, görüyoruz ki geçmişten günümüze bazı şeyleri normalleştirerek insanların iliğine kemiğine işlediler bazı şeyleri... her şey öyle "hadi film yapalım"la başlamadı, düşünüldü çalışıldı tatbik edildi ediliyor...
Ben bunun tek bir kuruluş tarafından oturup planlandığını düşünmüyorum. Ben bunu bizim insanımızın cahilliğine veriyorum. Gün geçtikçe daha iyileşeceğiz daha çok üniversite fakülte okutacağız dedik. Sonuçta milyonlarca diplomalı cahil olduk. Kadınları özgürleştirmek cinsiyet eşitliği bence bunlar tamam ve olmalı. Fakat içimizde bu terimleri kullanıp kadının bedenini metalaştırmak... Bence oldukça ucuz ve gerici cahil bir zihniyet. Bu dizi de bence onlardan birisi.
Ben bu diziyi izleyince kadın erkek eşitliği veya "kadının hayatına karışmayın" görmüyorum. Ben burada kadının bedenini pazarlayan, kadının bedenini metalaştıran bir zihniyet görüyorum
Velhasıl köklerimizden kopardılar bizi, ordan oraya savrulan bir millet olduk, kadın kadınlığını, erkek erkekliğini unuttu.. insanlığımızı unuttuk, çok çirkin bir yapım fakat bu ilk değil sonda olmayacak ne yazık ki, nasıl düzelir dersek bunun da çözümü yok gibi, aslında belli ama hani derler ya büyükler, aklım erdi gücüm yetmedi... Tam oradayız işte, üç beş bilinçli insanız belki ama aklın erdiği yere güç yetiremiyoruz...
Teşekkür ederim...
🦋
Ben teşekkür ederim
Şimdi izledim. Çok saçma bir dizi bence.
@SpunkyChick1 sen halen nickinin ne anlama geldiğini bilmiyo musn?
Bende beğenmedim. Kadın bedenini metalaştıran bir durum sezdim ama tabi bunu direk dile getirince linçleniyoruz. Çok vevilmiş dizi
Teşekkürler🙏
Ben teşekkür ederim. Değerlisin
🙏🙏
Sultana'nın fragmanını tazecik izledim ve ilk izlenimim kesinlikle görsel atmosferinin inanılmaz güçlü olduğu yönünde. Kadınlar arasındaki o sert iktidar mücadelesi ve tekinsiz gece kulübü havası ekrandan adeta fırlıyor. Tuba Büyüküstün ve Derya Pınar Ak’ın sahnelerindeki o gerilim, mentör ve öğrenci çatışmasını çok iyi hissettirmiş.
Işıklar, müzikler ve kadronun iddialı duruşu beni şimdiden meraklandırdı. Sen nasıl buldun, beklentini karşıladı mı 🎬?
Cevap
0Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar