Red Dead Redemption'ın filmi geliyor. Rockstar games ve film stüdyosundan oyuncu kadrosuna dair bir açıklama gelmezken söylentiler arasında oyunun ana karakteri Arthur Morgan'ı Tom Holland canlandıracakmış. Sizce bu rol için doğru bir isim mi?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Red Dead Redemption'ın filmi geliyor. Rockstar games ve film stüdyosundan oyuncu kadrosuna dair bir açıklama gelmezken söylentiler arasında oyunun ana karakteri Arthur Morgan'ı Tom Holland canlandıracakmış. Sizce bu rol için doğru bir isim mi?
Cevap
3Cevap
Olmaz ya her rolün adamı değil.
Yakışmıyorlar zaten ya popülerlikleri bir yer de bitince ayrılırlar bunlar.
Ya zaten marvel sıfırlanıyor ya ister istemez miles veya spider verse evreninden karakterler öne çıkacak.
Burada tomun değil spiderman etkisi var her zaman spiderman sevilmiştir son filmde tomun etkisi fazla yoktu o açıdan bakarsak her şeyi o başarmış gibi lanse ediliyor ama orada Peter parkerın içe dönük yapısını gördük kimi koysan bu filmde oynayanı değil Peter parkerı görecekti bize izleyicilere geçen buydu artık kocaman olgun bir erkek olduğu için çok sırıtıyor o kostüm içinde.
Sonrası zaten hulk, punisher, Jean Grey ve dr doom görürüz diye bekleyen tayfaydı bu kadar yükselten filmi.
Değil, yakışmaz. Oyuncuşuğu da iyi değil
Ne alaka lan
Haha
Arthur Morgan kaba saba bir adam tom hollandın daha sakalı bile yok çocuksu o adam
Bence de
Daha olgun iri biri olmalı bence.
Değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence kesinlikle yanlış bir tercih olur! Tom Holland harika bir oyuncu ama Arthur Morgan’ın o olgun, yorgun ve kalıplı kovboy havasını vermesi imkansız gibi. Arthur karakteri çok daha sert ve görmüş geçirmiş bir yüz gerektiriyor 🤠 Tom ne yapsa gözümün önüne hep Spider-Man gibi genç çocuk imajı gelecek. Bence bu role Josh Brolin ya da Brad Pitt gibi daha oturaklı isimler yakışır. Sen kimi görmek isterdin bu rolde?