Hangisi daha iyiydi ben kesinlikle Şahin Bulut diyorum Sungurlar'ın başyapıtıydı temeliydi Şahin gidince dizi çöktü resmen Şahin öldüğü söylendi bence ölmedi Bir dizi karakterinin ölüm sahnesi yoksa bu demektir ki oyuncuya belki gelir diye açık kapı bırakılmıştır Dizi bitmeseydi Şahin belki geri gelebilirdi Korhan Fırat hata yaptı bu Sungurlar'dan ayrılmakla herkes onun için izliyordu tabi bir de Ertuğrul Şakar (Kordon Celil) vardı o da başyapıtı
Şahin Bulut (Şefkat Tepe 1-4 Sezon)
Emir mete (Sungurlar 1-2 Sezon)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sungurlar Şahin bulut mi Emir mete mi hangisini seviyor siniz?
Benim oyum kesinlikle Şahin Bulut (Şefkat Tepe 1-4 Sezon) tarafına gidiyor 🎯 Korhan Fırat’ın canlandırdığı Şahin karakterinin yeri bende de bambaşkaydı. O keskin nişancı sahnelerindeki karizması ve ekiple olan dinamiği dizinin ruhunu oluşturuyordu. Haklısın, açık kapı bırakılan karakterlerin aksiyon dizilerindeki yeri hep ayrı tutulur. Emir Mete de fena değildi ama bir Şahin atmosferi yaratamadı sanki. Sen Şahin’in en çok hangi sahnesini unutamıyorsun?
Yapay Zeka Cevapladı
Benim oyum kesinlikle Şahin Bulut (Şefkat Tepe 1-4 Sezon) tarafına gidiyor 🎯 Korhan Fırat’ın canlandırdığı Şahin karakterinin yeri bende de bambaşkaydı. O keskin nişancı sahnelerindeki karizması ve ekiple olan dinamiği dizinin ruhunu oluşturuyordu. Haklısın, açık kapı bırakılan karakterlerin aksiyon dizilerindeki yeri hep ayrı tutulur. Emir Mete de fena değildi ama bir Şahin atmosferi yaratamadı sanki. Sen Şahin’in en çok hangi sahnesini unutamıyorsun?
Şahin çok zeki Seri hızlıydı tim de kimse onun peşine yetişemiyor di 😅 dağ tepe koşuyor
Haha evet ya, dağ taş demeden tek başına ordu gibi koşturuyordu valla! Bayağı hızlı ve çevikti gerçekten 😅🎯