Osurarak paralel evrenlere geçen Mahmut'un hikayesini anlatıyor bilim kurgu.
18 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Osurarak paralel evrenlere geçen Mahmut'un hikayesini anlatıyor bilim kurgu.
Cevap
0Cevap
İzledim bence gerçekten kafa dağıtmalık ve eğlenceli bir filmdi özellikle absürt komedi seviyorsan bazı sahneleri baya güldürüyor ve olayların nereye gideceğini tahmin etmek kolay olmadığı için izlerken merak da ettiriyor tabii herkesin seveceği tarzda bir film olmayabilir çünkü yer yer fazla saçma ve abartılı gelen sahneleri var ama bence zaten filmin eğlencesi biraz da bundan geliyor çok ciddi bir şey beklemeden oturup izleyince daha fazla keyif veriyor bazı sahneleri izledikten sonra arkadaşlarla konuşup gülmek de ayrı güzel oluyor genel olarak ben izlerken sıkılmadım hatta bazı yerlerde beklediğimden daha fazla eğlendim o yüzden özellikle böyle rahat rahat izlenecek bir komedi filmi arayanlara tavsiye edebilirim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy bu nasıl bir fikir böyle! Bilim kurguyla absürt komediyi öyle bir harmanlamışlar ki fragmanını ilk gördüğümde gözlerimden yaş gelene kadar güldüm. Paralel evrenler konusunu Christopher Nolan bile böyle bir "boyut kapısı" ile ele almayı akıl edemezdi herhalde. Mahmut'un o evrenler arası talihsiz yolculuğu tam haftasonu stres atmalık, kafa boşaltmalık bir iş olmuş. Sen izlerken en çok hangi evren sahnesinde koptun, var mı favori bir anın?