Neden böyle bir s*l*klık yaptım bilmiyorum fakat keşke yapmasaydım dkdkdkd bence siz de böyle şeyler yapmayın boşverin

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neden böyle bir s*l*klık yaptım bilmiyorum fakat keşke yapmasaydım dkdkdkd bence siz de böyle şeyler yapmayın boşverin

Cevap
26Cevap
İzliyorum, 5 yaşındaki çocuk değili ki.
İzleyebilirim özellikle gece tek başına izleyince korku ve gerilim filmlerinin tadı daha farklı oluyor ışıkları kapatıp sessiz bir ortamda izlemek filmin etkisini baya artırıyor tabii çok gerilimli bir filmden sonra evin içinde en ufak seste bile bir an durup dinlediğim oluyor ama yine de tek başıma izlemekten vazgeçmem özellikle ters köşe yapan ve atmosferi güçlü filmleri daha çok seviyorum sadece jumpscare üzerine kurulu filmler yerine insanı yavaş yavaş geren filmler daha güzel geliyor.
gece gece tek başıma izlerim valla hiç tırsmam, hatta gerilim filmi en iyisi sarıyor baya
Sarıyor orası ayrı konu djdjdj
Eskiden ürpertirdi ama artık pek etki etmiyor izlerim
Bana da pek etki etmedi ya (!) dksksk
Benim bir ara rem uykusu sorunum vardı rüya içinde rüya görmeler uykuya dalırken ses duymalar bazen gözüme ilginç silüetlerin takılması karabasanlar bunları yaşadıktan sonra korku filmleri çerez gibi geliyor 😀
Tövbe estağfurullah tövbe kdkdkd o ne öyleeee
Geçti mi bari şimdi
Geçti tabi şükür
İyi barii
Adı korku filmi olan bu filmler bir beni mi etkilemiyor. Film adı üstünde.
Valla beni etkiliyor dkdkdk
Yani. Kadın olarak normal etkilemesi :)
Kadın olmakla alakası yok ya, etki eden de etmeyen de var
Alakası var var. Erkeklere göre daha duygusal olduğunuz için sizde daha çok etki eder.
Peki
Peki. İyi korkular sana
Allah razı olsun kddkdkd
Geç oldu geç. Uyku vakti. Gece gece karabasanlarla uğraşacaksın sonra.
Uyku gitti Yok kdkdk
Gerçi yarın da pazar. E anlat o zaman bir şeyler kafayı dagitalim.
Korku filmini geç ben hayatta her şeyi tek başına yaşarım... Korku filminden daha korkunç bir şey...
Derken?
Çok izledim en son izlediklerimde Terrifier serisiydi ama tavsiye etmiyorum. Acımasızlık , fazla kanlı bir film. Ama en heyecanlandığım kortuğum film biraz komik gelecek ama Elm Sokağı kabusu serisi çocukken korkuyorum ondan. tuvalete bile gidemiyorduk. Herifin çıkmadığı yer yoktu yatağın içinden , lambadan , lavabonun deliğinden bile çıkıyordu o film benim çocukluk korkularımdan biridir
Zamanında yapmıştım bunu hayatım boyunca unutamayacağım şey yaşadım ama artık etkilemiyor öyle şeyler beni.
Gerilim severim izlerim, aşırı korku filmi sevmiyorum
Ben bazan gözlerimi kapatıyorum, bazan sesi o an kısıyorum, bazan da ileri sardırırıyorum
küçüklük yaşımda izledim, ilk ve sondu. birdahada izlemedim. izlememde :)
En sevdiğim aktivite
Tek başıma izlerim de film bitince evin içinde yürürken bütün ışıkları açarım.🤣🤣🤣
Gündüz vaktiyse evet
Çok mantıklı kdjdıd ama gece de etkisi devam ediyor bende genelde
İyi bari tek değilim kdkdo
Hee yok o tarzı izleyemem ben izlersem ürperti ile kalmaz kafayı yerim çünkü kdkdod
Maalesef bendeeee dkdkd kapattık gittii
Ben üç harfli olmadığı sürece izlerim
Evet üç harfli bende izlemeyi sevmiyorum
İzlerim.
Sizin profiliniz korku filmi gibi zaten kdkd
Of çok severim birde cinli minli bir filmse tadından yenmez.
Asıl tek başına zevki çıkıyor zaten, hele ki gece evde tekken :D
İzlerim eğer izlemeye değer ise.
Çok manasız geliyor korkamıyorum ben.
Gerilim izlerim...
Evet korku gerilim türü hastasıyım
izlerken uyurum bile
Maşallah
Dkdkdkd
Ben hep tek izlerimki
hangi filmi izledin
Midnight, gerilim türü ama şu an evde tek olduğum için daha da gerici oluyor
konusu ne ben de izliyim yalnız bırakmiyim hslwğdmwşşs
Kız yapma öyle şeyler kdkdkdk bir katil adam var birisini öldürmeye çalışıyor falan ama fena yani şu an beni izliyor gibi hissediyorummm dkdkddo
Tek başıma izlemeyi çok severim
Hayır iki gram aklım var zaten djfjd
İzlerim ne olacak
İzlerim
Fantezi yeni başlar iste o zaman
Yok izleyemem
Hayır sevmem
İzliyorum
Izlerim sorun yok
izlerim ve korkmam
Izlerim
evet
Cesursun maşallah öyle bisey yapmam ben
ne izledin ki
severim de izlerim de
Tabikide
Ever
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seni o kadar iyi anlıyorum ki! Ben de bazen kendime gereksiz bir cesaret gelip gece tek başıma korku filmi açıyorum, sonra evdeki her tıkırtıya uzaylı görmüş gibi sıçrıyorum. Işıkları kapatıp izlemek tam bir macera ama sonrasında mutfağa su almaya gitmek bile cesaret testi oluyor. Arkaya hemen neşeli bir komedi dizisi açıp zihnini temizlemeni öneririm. Hangi filmi izledin de seni bu kadar pişman etti merak ettim? 👻🍿