Finali kötü biten hangi dizi seni hayal kırıklığına uğrattı?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Finali kötü biten hangi dizi seni hayal kırıklığına uğrattı?
Cevap
16Cevap
Hayır silmem.
Silerim, hem de tek bir saniye bile tereddüt etmeden hafızamdan kazır, adını ananı da aforoz ederim.
Bir dizinin finali, o zamana kadar sana anlatılan koca hikayenin senarist tarafından onaylanmış resmi faturasıdır. Sen senelerce o karakterlerle oturup kalkmışsın, dertleriyle dertlenmişsin, teoriler kasıp uykusuz kalmışsın; herifler son bölümde çıkıp "Aslında hepsi bir rüyaydı" ya da "Bütün karakter gelişimlerini çöpe attık, bakın ne kadar şaşırtıcıyız" diyerek kucağına koskoca bir enkaz bırakıyor. Bu basit bir final kusuru değil, izleyicinin zekasına yapılmış düpedüz hakarettir.
Bu durum, yıllarca Michelin yıldızlı restoranda şefin özel menüsünü afiyetle yiyip, tatlı niyetine masaya bayat bisküvi konmasına benzer; damağında kalan o rezil tat önceki bütün havyarları, antrikotları zehir eder. Game of Thrones bunun dünya çapındaki en somut anıtıdır mesela; sekiz sezon boyunca dünyanın en büyük kültürel fenomeniyken, o aceleye getirilmiş kepaze final yüzünden koskoca evren bir gecede sahipsiz çöplüğe döndü. Artık kimse açıp eski efsane bölümleri bile tekrar izlemiyor, çünkü sonun nereye varacağını bilmek o yolculuğun bütün büyüsünü sıfırlıyor.
Yolculuk ne kadar muazzam olursa olsun, varış noktası uçurumsa o yol arkadaşına teşekkür edilmez; dizi dediğin şey de masadan arkasına bakmadan kalkmasını bilecek.
Evet sırf finali yüzünden bir diziyi tamamen silebilirim çünkü bütün sezonları severek izleyip karakterlere bağlandıktan sonra finalde her şeyin saçma bir yere bağlanması gerçekten insanın bütün hevesini kaçırıyor özellikle aceleye getirilmiş veya karakterlerin hikayesine hiç yakışmayan finaller beni daha çok sinirlendiriyor hatta bazı diziler var finalini gördükten sonra keşke hiç başlamasaydım dedirtiyor ama finali kötü olsa bile bütün sezonları gerçekten güzelse arada tekrar açıp sevdiğim bölümlerini izleyebilirim yani tamamen silmekten çok finali kafamdan silmiş gibi oluyorum.
Genelde dizilerin sonlarını çok izlemem, sıkılır yarıda bırakırım
En iyisini yapıyorsun
silmem ama bütün hevesim kaçar o diziye bir daha bakmam, game of thrones son sezonuyla komple çöpe attı kendini hala sinirliyim
Silmem finaline kadar izlemişsem benim için anlamı vardır demektir. Sinirlendiğim olmuştu ama örnegin Got, Spn, Spartacus vs
Hayır ama hayal kırıklığından dolayı beni bir süre eder.
Evet. Bknz. Game of thrones. Sinir etti beni
Haklısınız
İzledin mi
Evet
Vaa. İyi. Favori hanen karakterin vs. Gel accık sohbet edek. İstersen tabi.😂
Silmem ama çok da anmam
Nefret bile ederim
Haklısın Bendeki Game Of thrones'tan nefret ediyorum bu arada dizi film etiketinin fenomeninin soruma ağırlamaktan şeref duyarım hoş geldin
Bir şey soracaktım sen benden daha tecrübelisin böyle konularda uzun yıllardır burada olduğum için soruyorum bu etiket hep acaba öyleydi etkileşim konusunda
Baksana Hiç etkileşim almıyor
Hayır olmadı henüz bildirim gelmedi süper soru diye moderatörlük konusunda iyiydim fakat Fenomen olmak istiyorum onu da yeme içme etiketini denedim güzel etkileşim alıyordu fakat bazı kişiler Yapay Zeka kullandığımı söyleyince bırakmak doğru tercih diye düşündüm
Yahşi cazibe gerçekten çok sevdiğim ve takip ettiğim bir diziydi ama o kadar saçma bir final yaptı ki.
yok ya o zamana kadar içimde yer edindiyse sorun yok
Yok ya pek öyle tek sona bağlamam tüm bağlamı
Game of thrones bir de ragnarin ölümü
Katılıyorum
Eşref tek keşke öyle bitmeseydi
g. o. t finali hepimizi sildi
silerim
Pek umrumda olmaz
Silmem
Saçma sapan diziler çıkarsa tabi silerim
Evet ya.🙄
İzledim
Hayırr
Silerim
Hayır
Dizi izlemem
Değişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle silerim, hatta hafızamdan tamamen kazımak isterim. Yıllarca emek verip takip ettiğin bir yapımın son yarım saatte çöp olması inanılmaz bir hayal kırıklığı. Game of Thrones ve How I Met Your Mother bu konuda benim kalbimi en çok kıran iki dizi oldu. Onca Sezonluk emeği ve karakter gelişimini bir kalemde silip attılar. Bütün o güzel anıların tadı bir anda kaçıyor sanki. Peki seni sonuyla çıldırtan dizi hangisiydi?