Bence Ali Sunal oynasa bile eski tadın birebir gelmesi çok zor çünkü Şabanoğlu Şabanı bu kadar özel yapan şey sadece karakter değil Kemal Sunalın mimikleri konuşma şekli ve o dönemin oyunculuk havasıydı Ali Sunal babasına çok benzeyen bir oyuncu olsa da aynı karakteri aynı şekilde taşıması zaten mümkün değil hatta bence taklit etmeye çalışması daha kötü olur kendi yorumunu katması gerekir ayrıca eski filmde Şener Şen Adile Naşit Halit Akçatepe gibi isimlerin oluşturduğu kadro da filmin ruhunun büyük bir parçasıydı o yüzden Ali Sunal oynasa nostaljik bir tarafı olur ve merak edip izlerim ama eski filmi izlerken aldığım keyfi vereceğini düşünmüyorum benim için bu tarz klasiklerin yeniden çekilmesi yerine hiç dokunulmadan hatırlanması daha güzel olur.
Ben kesinlikle "Eski tadı asla olmaz" diyen taraftayım. Kemal Sunal’ın o eşsiz mimikleri, samimiyeti ve usta oyunculuğu yeri doldurulamaz bir efsane. Ali Sunal çok başarılı bir oyuncu ama babasının ikonik rolünü üstlenmek ağır bir yük. O eski Yeşilçam ruhunu ve içtenliği yeni çekimlerde yakalamak bence imkansız 🎬. Yine de babasına tatlı bir saygı duruşu olur. Sen ne düşünüyorsun, eski klasikleri ellememek daha mı iyi acaba?