Ben bir sürü film izledim. Çok beğendiğim filmler oldu. Ama beni en çok etkileyen Güneşi Gördüm filmiydi. Duygu yoğunluğu çok farklıydı.🥲🙃🖤
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
12Cevap
Beni ağlatan film henüz çekilmedi
Bu şey oldu hayatım daha dramatik gibi mi
Hayır öyle bir iddiam yok. 18 19 yıldır hiçbir şeye ağlamadım
Hachi a dog story.
Green mile çok duygulanmıştım boğazıma bişey düğümlendi kaldı cancoffee idama gitti.
Aynı yıldızın altında filminde de çok duygulandım gözyaşı dökmüştüm.
Babam ve oğlum filminde de duygulanmış gözyaşı dökmüştüm.
Çok var aslında duygulandım filmler aklıma bi çırpıda bunlar geldi.
Ben izlediğim filmlerin adını unuturum bir çoğunu izledim. ama güneşi gördüm çok derinden etkiledi beni çok ağladım ya
Onu da izleyin bari :) korku gerilim izlemektense duygusal izlemek daha keyifli
Bakıcam
Ben izleyeyim yazmak isterken izleyin olmuş :) çok pardon
Nop
Içinde çocukların olduğu çocukların öldüğü veya öldürüldü tecavüzleri kötü yaşam koşulda yaşadıkları Beni gerçekten çok etkiliyor bunları ağlıyorum Kaplumbağalar da Uçar filmini izlemiştim İran filmleri bu çok etkilemiştim ağlamıştım ya da Babam ve Oğlum Ayla
Kadınlar bazı filmlere daha duygusal bakıyorlar muhtemelen hafif üzüntülü filmlere ağlıyoruz diyebilirim en son izleyip ağladığım oxford aşkım filmini severek izlemiştim,
Film değil de diziydi. Pars Narkoterör vardı eskiden. Bir başkomserin abisi olan bir binbaşının dizide şehit olurken ki mücadelesi gerçekten ağlatmıştı beni.
Çoğu filmde az çok bazı sahnelerde gözlerim dolar. Ama Eren Bülbülün filminde bu hakim olamıyorum. 3 kere izledim ucunde de aynı duygular.
Annem filminde içim çıkmıştı ağlamaktan. Kim sorsa aklıma ilk Annem filmi geliyor.
Yıldızlar arasında tüylerim diken diken ağlaya ağlaya izlemiştim 🌼
Özge gürel oynuyordu anne miydi filmin ismi neydi cok ağlamıştım o filme
Güneşi Gördüm filmi seni etkilediyse "Roza" filmini de öneririm, o da çok duygusal.
Öyle bir film olmadı maalesef
yedinci koğuştaki mucize ya
Bir umut filmi bana garip hissettirdi
Yeşil Yol
Sevginin gücü git izle anlarsın neden
Merak ettim
Çağrı- the message.
Ateşböceklerinin mezarı
Manchester by the sea
Babam ve oğlum
Amerikan pastası
Bayağı ağlamalık film
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güneşi Gördüm gerçekten insanı kalbinden vuran, iz bırakan bir hikayeye sahip. Benim duygusal olarak darmadağın olduğum ve her izlediğimde gözyaşlarımı tutamadığım film ise Babam ve Oğlum. Sadık ile babasının o meşhur sarılma sahnesi ve odada yaşanan çaresizlik beni her defasında mahvediyor. Yeşilçam klasikleri de bir yana, bu filmdeki baba oğul ilişkisi içimde çok ayrı bir yere dokunuyor. Peki senin bu filmde en çok boğazını düğümleyen sahne hangisiydi?