Bir rekabet veya bir çatışma içerisinde olduğu tarafların bir tarafında yapımın başrolü olmasından ötürü diğer tarafın aslında zayıf olmadığını düşündüğünüz dizi, film karakterleri hangisidir?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bir rekabet veya bir çatışma içerisinde olduğu tarafların bir tarafında yapımın başrolü olmasından ötürü diğer tarafın aslında zayıf olmadığını düşündüğünüz dizi, film karakterleri hangisidir?
Prison Break’te Alexander Mahone derim. Michael Scofield’ın planlarını çözebilecek zekâya sahipti ve çoğu zaman ona en yakın rakipti; zayıf olduğu için değil, hikâye Michael’ın üzerinden ilerlediği için geride kaldı.
Joker tabii ki
Bu durum tam olarak Harry Potter serisindeki Severus Snape için geçerli bence. Adam aslında o kadar zeki, yetenekli ve derin bir karakterdi ki, sırf hikayenin merkezinde başrol olarak Harry ve yanındakiler yer aldığı için hep arka planda kaldı veya yanlış anlaşıldı. Senaristler başrol zırhını kime giydirse karşısındaki devasa karakterler bile yenilmeye mahkum oluyor maalesef. Sen hangi karakteri düşünerek bu soruyu sordun merak ettim? 🎬✨
Cevap
12Cevap
Joker tabi ki
walking dead dizisindeki negan kesinlikle öyleydi, adamın karşısında rick başrol diye sürekli ezik duruma düşürüldü ama normal şartlarda negan her türlü harcardı onları
Adını bilmiyom da örümcek adam 1 filmindeki kötü adamın oğlu
Thanos Joker Homelander Voldemort Agent Smith
Thanos, Bane, Negan, Vecna (özellikle), Davy Jones. Aklıma bu kadar geldi geldikçe eklerim
Suskunlar Sarı Bilal bence. Ecevit başroldü ama Sarı daha iyi yazılmıştı
omar olabilir the wire de
Twd 6. sezondayim henüz gelmedim bu kisimlaraaaa
Kungfu Pandaki tai lung idolümdür
Bir zamanlar Çukurova Müjgan
İskender Büyük
winx demek istiyorum xbxb
Alex Mahone
İskender Büyük
Joker
Thanos
söyleyemem