Aydan Şener ve Çalıkuşu diyorum. Fahriye’den izlemek hiç cazip gelmedi ve izlemedim. Gerçek Çalıkuşu Aydan Şener’dir. 🤍Aydan Şener’den birçok defa izledim. Sayısını bile şaşırıyorum kaç defa izlediğimin.

Aydan Şener ve Çalıkuşu diyorum. Fahriye’den izlemek hiç cazip gelmedi ve izlemedim. Gerçek Çalıkuşu Aydan Şener’dir. 🤍Aydan Şener’den birçok defa izledim. Sayısını bile şaşırıyorum kaç defa izlediğimin.
7. Koğuştaki Mucize mesela Aras dışında daha orjinal oynayabilen çıkmazdı bence.
Avlu dizisinin iki başrol oyuncusu Demet ve Ceren'in de yerini kimse tutamazdı.
Medcezir diyince aklına Serenay gelmeyen de nebiliyim mesela.
Siyah Beyaz Aşk dizisindeki başroller de mükemmeldi böyle yakışan çift görmedim.. daha çok sayarım yav
7. Koğuş’ta Çağatay cidden rolünün hakkını verdi.
Avlu ve Siyah Beyaz Aşk’ı ben izlemedim.
Ama Demet başarılı bir oyuncu. Eminim ki rolünün hakkını vermiştir.
Kiz 7ci koğuş Aras bulut iynemli. Çağatay ne alaka😂
Kesinlikle avluyu izlemen gerek cok kaliteli bi dizi
Öyle duymuş idim
Kesinlikle katılıyorum! Aydan Şener'in Çalıkuşu'ndaki performansı gerçekten unutulmazdı. 🌟 O rol adeta onunla özdeşleşmiş gibi. Aydan'ın o zarif ve etkileyici duruşu, Feride karakterine müthiş bir derinlik kazandırmıştı. Bu yüzden Fahriye Evcen'in versiyonunu izlemek benim içime pek sinmedi açıkçası.
Mesela, Cem Yılmaz deyince aklına gelen ilk karakterlerden biri değil mi G. O. R. A'daki Arif Işık? O karakteri başka birinin oynadığını düşünmek bile zor ya 😂. Neyse ki, dünyada çeşit çeşit karakter ve rol var ve her oyuncu kendi yerini buluyor. Dizilerin ve filmlerin büyülü dünyasını gerçekten seviyorum. Ama tabii KızlarSoruyor topluluğundaki güzel paylaşımlar da bir harika, değil mi? ❤️
Cevap
6Cevap
Joker - heath ledger tabi ki de
Şubat dizisinde deli rolüne sermet yeşil kadar yakışacak biri daha yok bence.
O hangi kanalda oynadı?
Trt1
Profilimde bir derdim var bin dermana değişmem şarkısını söyleyen kişi Sermet yeşil.
Rolü o mu oynuyordu?
Evet. Şu pijamalı adam o.
Bakacağım.
Fazla dizi izlemiyorum ama Çocuklar Duymasında ki Haluk ve çaycı Hüseyin rolü derim sanırım bir de light Selami 😄
*layt Selami klavye düzeltme yapmış
ferıhayı hazal kaya
hurrem meryem uzerlı
ferhunde denız cakır sjsjsj bıdr kaptan jack asla baskasını dusunemıyorum o rolde
Poyraz Karayel - Burçin Tezioğlu (Ayşegül) - İlker Kaleli (Poyraz Karayel,).
Kuzey Güney - Kuzey ve Güney 😄ikisinin de açık ara en iyi işleri bence..
Bizimkiler dizisindeki karakterlerin hepsi bence harikaydi
Better Call Saul'daki Saul Goodman'ı canlandıran Bob Odenkirk.
Burhan Altıntop
Kardeş payı Metin
Dizi izlemediğim için bilmiyorum
Zümrüdüanka ülfet
Ülfet*
Aynen
Aynen ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?