İyilerin dostuyum diyor ama kötülere kötülük ediyor.
Gerçek iyi kötülüğe son verir, kötüyü iyi yapmaya uğraşır.
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer En kötü türk dizi karakteri Keremdir bariz, net
-Hırsızlık yapmıştı, hırsizlıgını ortaya çıkaran şahıs karsı cıktı, o şahıs yanlıslıkla kendi üstüne limonata döktü diye onu herkesin içinde dövmeye kalktı, müdür kendisine engel olup napıyosun sen dediğinde utanmadan yalan söylüyodu o baslattı falan diye genelindede insanlara gerekli gereksiz farketmeden kötü davranan biriydi
-Hatta cinayet islemisligi var, motorla yaslı kadina carpti ve sonraki gün "o zaten yasliydi o zaten ölcekdi" diyip hic umursamamisti geziyo tozuyodu falan, hicbise olmamis gibi davraniyodu, kadin komadaydi, bi muddet sonra öldügünü duydu kerem ve yine tınlamadi, hala geziyodu tozuyodu falan,
-bi zaman sonra yine hirsizlik yapti, yakalanincada magaza müdürünü rüsvet teklif ederek polise ihbar etmekten vazgevirmeye calismisti, o is olmayinca annesinden para calip evden kactı falan, bi müddet sonrasinda eve geri döndü, annesinden önceden harcligina zam istedigini soylediginde annesi zam yapmadı diye cocuk eve halasini sohbet ederiz vs bahanelerle gizlice davet etti, o kadinla keremin annesinin arası cok kötü, kerem bilerek onu davet etti, ve annesi o kötü sürprize sahit olunca keremde biraz güldü, aa noldu sevinmedinmi, halamı hic ozlemedinmi, simdi harcligima zam yapmadigina pişmanmısın, demisti
-Dahada ilerleyen zamanlarda bi gün kendisini hic begenmedigi ve cekim bulmadigi halde sırf ailesi asırı zengin diye sevmedigi bi kızı ayatmıstı yüzük taktılar falan, kerem bi gün annesiyle o kızı tanistirdi falan, annesi bi sekilde anlamisti keremin niyetini, kereme yanlis yolda oldugunu soylediginde, yolk yakınken vazgecmesini soylediginde kerem karsi cikmisti, kafaya koymustu, zengin avcılıgına kalkısmıstı,
en kötü turk dizi karakteri budur,
Hangi dizi bu?
İzlemişsindir muhakkak
Kerem'in anasından girdin avradından çıktın yahu :D
Demin dizinin adnida yazcaktim onu unutmusum pardon😅
Umutsuz ev kadinlari
muhakkak denk gelmissindir
Dram komedi karısık bi diziydi
Bu konuda aklıma anında Yaprak Dökümü'nden Ferhunde geliyor. Evlerden ırak diyorum ya, kadının hırsı ve entrikaları yüzünden o koskoca Ali Rıza Bey ailesi darmadağın oldu. Her izlediğimde ekran başında kendimi sinirden tırnaklarımı yerken bulurdum 😅 Bir de Aşk-ı Memnu'daki Hilmi Önal var tabii, adeta kötülük yapmak için doğmuş gibiydi. Sen ne dersin, senin Aile mi yoksa intikam dramaları mı canını daha çok sıkıyor?
Cevap
7Cevap
Vlad Drakula Mehmet Fetihler Sultan'ı rol. olarak çok iyi Ertan saban ama kötü karakter işte sonra Diriliş Ertuğrul da Noyan rolünde oynayan adam
Dizilerle pek bir alakam yok ama kurtlar vadisindeki ersoy ulubey diyorum
Aa mukan, hesabını kapatmamışsın, sevindim, sitede geriye kalan son bikaç normal insandan birisin, iyi ki gitmedin, ozlerdik
Ali Rıza Bey.
Narsist bir kötü
Tombalaci mehmet
İyi adamdı be, kilosu yüzünden zıplayamadı
Üvey baba Halil
Ahhh, Çocukluğumun korkunç umacısı
Cevher
Ne diyorsun Devre'm
selena bence
İzlemiyorum
Behlül 😂
Ferhunde gelin