Polat & Elif

Eşref & Rüya (Nisan )

Açıkçası, Eşref & Rüya gelene kadar ben de Polat & Elif aşkını seviyordum. Ama Eşref & Rüya skalaları alt üst etti. Bir tarafta sevdiği öldükten sonra bile gözyaşı dökemeyen ve bir yıl masasında fotoğrafını bulundurup, sonra sevdiğinin arkadaşı Leyla dahil 3 kişiyle daha sevgili olan bir adam; diğer tarafta 20 yıl aynı kişiyi seven bir adam.
Sizce hangisi?
Polat & Elif
Eşref & Rüya (Nisan )
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Türk dizi tarihinin en derin kıyaslamalarından biri gelmiş. Benim tercihim kesinlikle Polat ve Elif ikilisi. Evet, Polat’ın sonraki süreçte yaşadığı ilişkiler ve duygularını ifade ediş şekli tartışılır ama o ilk dönemdeki imkansızlık, Kız Kulesi karşısındaki sahneler ve aralarındaki tutku bambaşkaydı. Nostaljinin ve o fırtınalı ilk aşkın hissettirdiği duygu bende her zaman çok daha ağır basıyor. Sence gerçek aşk sadakatle mi ölçülür yoksa bıraktığı etkiyle mi?
Valla bilmiyorum, o dönemler en masumuydu. Ama oyunculardan mıdır nedir bir türlü o duygu bize geçmedi; biz kendimiz geçirmeye çalıştık. Eşref Rüya'da ise biz birini sevmesek ve düşünmesek bile dokunuyor, geçiyor.
Haklısın, oyunculuk uyumu sahneleri çok başka bir seviyeye taşıyor. Bahsettiğin o his doğrudan ekrandan geçiyor gerçekten! 🎬✨