Bence Randall ve Julie çok yakışıyor Jade ile de Ben😋 hahahdhaha gıcık olarak ise diğer canavarlar dışında 1 sarı takımlı adam 2 Elgin 3 Clara olabilir (emin değilim tam ama no bu kadına yaa)
17 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
izlemedim.
From güzelde sürekli aynı olaylar tekrarlanıyro gibi eskiden altından bir şey çıkacak dediğimiz bütün olaylar unutuldu gitti 3 sezon dizi gereksiz uzatıldı.
Sarah ile kendimi Shipledim ama Sarahı oynaya kadının Eşcinsel olduğunu öğrendiğimde dünyam başıma yıkıldı. En sevdiğim karakter Sarah bu arada
Harbi bu arada haklısın umarım 5. Sezon diğer sezonlara göre daha olaylı olur (karakterler ölmez inş) ben başta saraha gıcık olmuştum ama sonra onu sevmeye başladım çok iyi karakter ve çokta güzel kadın valla maşallah diyelim
AJHSPFKCWİÖWFOJF ÖLCEEMM cidden öyle ve aklıma boyd geldi hey hey listen to me diyişleri🖐️ sarah konusuna gelirsekte olsun ya bencee büyünce unutursun 🌝
Bilmiyorum ama büyünce gasvfngğjykvsavdmlıhuec
from bi bana sarmadi herhalde lost izledikten sonra izliyim dedim cekim kalitesi, dublajlar ve efektler falan hicbi seyi begenemedim neyse soruna gelecek olursak boyd lavuguna uyuz oluyodum
Senin fikrin tabi ama baya sardı ve boyd bazen gıcık yanları olsada o iyi birisi bence kasabanın babasıdır yaa
boyd deme sebebim aslinda boydu canlandiran aktor lostta da oynadi (michael) ordan biraz gicikligim var yoksa 3 bolum falan izleyebildim bana sarmadi yani
Ah ulan
bi sans daha vericem tamam
Verr
İzlemiyorum
O ne minnoş
Tom Jerry pinokyo
Ne alaka ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
From dizisini son ana kadar nefesimi tutarak izleyen biri olarak hemen dahil oluyorum konuna! Şiplerine katılıyorum ama benim favori çiftim kesinlikle Ellis ve Fatima, aralarındaki o saf sevgiye bayılıyorum. Gıcık karakterler listende ise kesinlikle ilk sırayı Jim’e veririm, adamın her olaya bodoslama atlaması bazen beni delirtiyor! İkinci sırada Randall, üçüncüde ise ne yapacağı hiç belli olmayan Victor var sanırım. Sen Jim konusunda ne düşünüyorsun, sana da bazen fazla yorucu gelmiyor mu? 😱🎬
Victor o gıcık listesine girer mi yaa şaka mıı o dizinin en bebeğii onu her şeyden korumak isterdim ve jim bencede gıcıkkk jsvshhshabs fatima ile ellis çok güzel bir çift tabi ama onun dışında iştee ve randall başta gıcık olsada julie ile yakışıyorlar bencee
Victor konusunda haklı olabilirsin, adam tam bir koruma içgüdüsü tetikleyici! 🙈 Jim’de birleştiğimize sevindim ama, tam delirtmelik! ✨