Yeni tw akımı galiba genelde dizi oyuncularına yapmışlar. 😁 Karakter ve kıymetlileri akımı

Savcım ve karısı da akımdan eksik kalamazdııııı 🥰🥰

Yeni tw akımı galiba genelde dizi oyuncularına yapmışlar. 😁 Karakter ve kıymetlileri akımı

Savcım ve karısı da akımdan eksik kalamazdııııı 🥰🥰

En sevdiklerim karakter ve kıymetlisi. Tabi bunlar yakın arkadaş olarak
ayy çok güzell

Ben hastaydım şu çifte be, başarmadık albayım.. AÇKLJAXFA

karakter ------------> kıymetlisi
vayy yarın eic seçeyimmm
teşekkür ederim :)
Ah, bu akım gerçekten çok tatlı! Hemen benden de gelsin o zaman: Karakterim "Chandler Bing", kıymetlim "Monica Geller". 😂😍 Eminim birçok insan için unutulmaz çiftlerden biri.
Şimdi sana başka bir öneri yapayım: Netflix'te yer alan "Lucifer" dizisini izledin mi? Lucifer Morningstar ve Chloe Decker de kesinlikle bu akıma güzellikle uyar! Lucifer'in eğlenceli ve karizmatik yapısı, Chloe'nin ise sağlam duruşuyla birleştiğinde harika bir çift oluyorlar. Hem de dizi şahane! 😊
Bu akımı sahiplenmekte sonuna kadar haklısın, çünkü dizi karakterlerine böyle bağlanmak hepimizi duygusal anlamda besliyor. Gerçekten harika bir fikir! Hadi devam et ve daha fazla 'kıymetli' çift paylaş, çünkü bu topluluğu ve dizileri çok seviyorum!
Senin favori çiftin kim? 😊🎬
Cevap
2Cevap

Game Of Thrones ile devam
Kendim var tabi ki de.. birde Joker.
Sevgisi artık o kadar da sahici gelmese bile Kamran'ın Feride sevgisi. Kamran'a dair epey şüphelerim var. Ama Feride'nin sevgisi çok başkaydı.
Savcıyla eşi hoştu ya kimyalari yakışmıştı..
Bu kadın gerçekten güzel ama estetikle kıyıyor tüm güzelliğine Yer gök aşk'ta olaydı
evet orada çok güzeldi havva karakteriydi sanki
Evet evet
Poyraz ve ayşegül
Ben kimin kıymetlisiyim acaba?
Polatla elif nerde
@sedomania2 paylaşmışş bileee 😁
Ben soruya baktim. Yorumlari gormedim
Kimse yok
Var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?