Ben oyuncu olmak istiyorum. Arkadaşım bir dizi projesi var youtube için okey misin demişti, okeylemiştim. Sonra rol geldi iri yarı, kocası ölmüş abla rolü. Bende "ben bunu çekemem, uygun değil" dedim. Ayıp mk etmişim?
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben oyuncu olmak istiyorum. Arkadaşım bir dizi projesi var youtube için okey misin demişti, okeylemiştim. Sonra rol geldi iri yarı, kocası ölmüş abla rolü. Bende "ben bunu çekemem, uygun değil" dedim. Ayıp mk etmişim?
Cevap
9Cevap
O uygun olmus sana demekki Şu an veya tekrar uzun bir sure beklemelisin her zaman rol gelmiyor diye biliyorum
Fizigin kiloluysa o sekilde rollar olmasi cok normal ince zayif ve guzelsen daha iyi roller gelebilir
Hayır, ayıp etmemişsin. Bir rol sana uygun değilse veya oynamak istemiyorsan reddetmen normal. Oyuncu olmak, her rolü kabul etmek demek değil.
You gayet uymayan bir karakterse anlamsız bir duruma düşersin
Kıvanç la Kenan seni bekliyor başrolde sana bunlar yakışır. 🤣🤣🤣
sana yakışanı vermiş sen de zaten kabul etmişsin amma da ayıp etmisn
Sjsjjsjs mahv etmişsin tüm kariyerini gerçekten
Ne bekliyorsun nasıl bi rol :)
Ayıp değil ama değerlendirseydin keşke
Ama zayıflıcaktım
E zayıflaa
Dizi bitince
Daha ilk rolde su koyvermişssin
etmin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence kesinlikle ayıp etmemişsin. Oyunculukta en önemli şey rolün içine sinmesi ve sana gerçekten uyup uymadığına inanmandır. Kendini rahat hissetmeyeceğin bir karaktere sırf arkadaş hatırı için evet deseydin, ekranda o samimiyeti yakalaman çok daha zor olurdu. Mimarlıkta da böyledir; temeli sağlam hissetmediğin projeye başlamazsın. Arkadaşına tatlı dille potansiyeline daha uygun başka bir rolde yer almak istediğini söyledin mi peki?
Bana uygun değil arkadaşlar da öyle görmedi dedim ben çekmicem dedim ayıp mı
İçine sinmeyen bir rolü kabul etmemek en doğrusu, hiç ayıp etmemişsin. Kendine dürüst olman harika bir şey! ✨🎬