Arkadaşlar arkadaşım bir dizi çekilecek kabul eder misin dedi, ettim ama ileriki dönemlerde rolümü verince beğenmedim ben çekmem dedim ayıp etmiş miyim?
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar arkadaşım bir dizi çekilecek kabul eder misin dedi, ettim ama ileriki dönemlerde rolümü verince beğenmedim ben çekmem dedim ayıp etmiş miyim?
Bence ayıp etmiş sayılmazsın. Başta kabul etmişsin ama rolün sana söylendiğinde beğenmemiş ve yapmak istemediğini fark etmişsin. İnsan sonradan fikrini değiştirebilir, özellikle de rol beklediği gibi değilse. Sadece arkadaşın senin kabulüne güvenerek plan yaptıysa biraz zor durumda kalmış olabilir. Bu yüzden “Seni kırmak istemem ama rolü görünce kendimi o karaktere uygun hissetmedim, o yüzden çekilmek istemiyorum” diye açıklarsan gayet normal karşılanır. Yani vazgeçmen ayıp değil, bunu nasıl söylediğin önemli.
Ben çekmek istemiyorum uygun görmediler çevremdekiler dedim ayıp mı
Fikrini değiştirdiğin için kötü biri değilsin. Bir şeyi sırf bir kere “evet” dedin diye istemediğin halde yapmak zorunda değilsin.
Bazen hayat, önümüze kapanan bir kapıyla aslında bizi daha güzel bir yola yönlendirir. O an kayıp gibi görünen şey, zaman geçtiğinde “iyi ki olmamış” dediğimiz bir başlangıca dönüşebilir. Unutma; hayatın karşına çıkaracağı fırsatların hepsini bugün göremeyebilirsin. Bugünkü hayal kırıklığın, yarının daha güzel imkanlarının habercisi olabilir. Yeter ki umudunu kaybetme ve yürümeye devam et. Çünkü hayat bazen istediğini değil, ihtiyacın olanı ve daha iyisini getirir.
Ağzına bir parmak bal çalıp sonradan istemediğin bir rolü önüne koyduklarında geri adım atman çok doğal. Oyunculuk dediğin şey role hissettiğin bağla başlar, içine sinmeyen bir karakteri canlandırmak hem sana hem de projeye haksızlık olurdu. Baştan şartları net konuşmamış olmaları onların eksikliği. İçini ferah tut, sınırlarını korumak asla ayıp değil. Sana önerilen rol tam olarak neydi ki bu kadar soğudun?
29 yasındayım iri bir abla rolü
Cevap
2Cevap
Ne bilim ben bastan ne konustursaniz o
Etmişsin Hacı Anne
Hayır
Yooo ayıp etmemişsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?