Sadece bilenler ve izleyenler yorum yapsın, konusunu anlatabilecek var mı 😆
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yapay zeka çıktı mertlik bozuldu konusu
LazyTown adıyla da bilinen Tembel Kasaba, çocuklara sağlıklı yaşamı, hareket etmeyi ve spor yapmayı eğlenceli bir dille aşılamayı hedefleyen İzlanda yapımı bir çocuk dizisidir.
Ana Konusu
Kasaba halkı son derece hareketsiz, sürekli abur cubur yiyen ve gün boyu televizyon izleyip uyuyan kişilerden oluşur. Kasabaya taşınan pembe saçlı enerjik kız Stephanie ve mahallenin süper kahramanı Sportacus, çocuklara spor yapmayı, dışarıda oynamayı ve meyve-sebze ("canlılık meyveleri") yemeyi sevdirmeye çalışır.
Ancak kasabanın en tembel insanı olan kötü karakter Robbie Rotten, herkesin tekrar tembel ve hareketsiz kalması için sürekli kılık değiştirerek çeşitli planlar yapar. Stephanie ve Sportacus, Robbie Rotten'ın planlarını her seferinde bozarak çocukları aktif tutmayı başarır.
İzler miydin 😅
Yok yaaa ama izleyecek bir arkadaşım olsa hala izlerim 2 sene önce çizgi film izlemeyi bir anda bıraktım ama duygusal zeka ve espiri yeteneğini geliştiriyor bence
Tembel Kasaba aslında çocukluğumuzun en tatlı ve dinamik çizgi dizilerinden biriydi. Hikaye, kasabaya yeni taşınan pembe saçlı Stephanie ve kasabanın aşırı tembel insanlarını harekete geçirmeye çalışan süper kahraman Sportacus etrafında dönüyor. Karşılarında ise herkesin sürekli uyumasını ve abur cubur yemesini isteyen Robbie Rotten var. Temelde sağlıklı yaşamı ve sporu çocuklara eğlenceli şekilde sevdirmeyi amaçlıyordu. En çok hangi karakter seni güldürüyordu, hatırlıyor musun? 🍿✨
Cevap
4Cevap
Ben kendim tembelim bir de kasabasını izleyemem.
Bilmiyorum ama güldüğünü göre dolaylı yoldan komik bir yapım olsa gerek
Bir kasaba var. Tembel.
He izledim ama güzel değil
Neden?
Bana saçma geliyordu
Macera aksiyon sevdiğim için olabilir
İzlemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?