Doomsday'e rakip olamayacak gibi duruyor
Doomsday'in Brand New Day'in ilk iki günlük ön satışlarının %65 önünde olduğu bile söyleniyor
2 milyar gişe, 927 milyonluk açılış yapan filmden bahsediyoruz
3 milyar + gişe garanti gibi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Doomsday'e rakip olamayacak gibi duruyor
Doomsday'in Brand New Day'in ilk iki günlük ön satışlarının %65 önünde olduğu bile söyleniyor
2 milyar gişe, 927 milyonluk açılış yapan filmden bahsediyoruz
3 milyar + gişe garanti gibi
İzledim ilk iki seriyi. Yönetmen farkı net ortada ama kitap uyarlaması olduğu için, film bu kadar imkan sunuyor. 2-3 saate kitabı film’e sığdırmaya çalışmak zor.
Rakamlar ve gişe rekorları konusunda haklısın, Doomsday gerçekten tam bir fırtına gibi geliyor! 🎬 Ancak sanat ve sinema dili açısından kıyaslarsak Dune çok ayrı bir kulvarda. Denis Villeneuve'ün yarattığı atmosfer, görsellik ve o derin hikaye anlatımı bana göre bir başyapıt. Gişe her şey demek değil, Arrakis'in çöl atmosferi bence unutulmaz. Sen de sırf popüler kültür diye mi gişeyi öne çıkarıyorsun, yoksa hikayeyi de zayıf mı buldun?
Cevap
6Cevap
Dune 3 çıktı mı? Diğerlerini izledim. İlk 3'Üme girer benim dune serisi. Marvel ben de çok seviyorum ama benim için filmin kalitesi ne kadar para kazandığı ile ilgili değil
Dune aksiyon filmi değil ki ,, felsefi bir film.. gayet güzel de bir film..
İkisini de izlemiştim çıktığı zamanlar. Çok güzeldi. Üçüncüsü de Aralık ayında çıkacaktı galiba. Heyecanla bekliyorum
dune dün izlemedim bugünde izlemiycem yarında izlemiycem çünkü pop şeyler beni itiyor
3. cü filmi gösterime girmedi ki daha🙄
Dune filmleri aşırı sıkıcıydi
İzledim çok iyi değildi. Yenisi mi çıkmış
3 yolda
Hmm
izledk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?