Diziler & Filmler Dune filmine giden var mı? Etoo35 Takip Et Xper 6 Yaş: 47 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kitabı efsane, filme gidip görüş belirtebilecek kimse var mı? Güncellemeler+1 yıl Film efsaneydi, kitaba bağlı kalınmış ve mükemmel uyarlama yapılmış, şiddetle tavsiye ederim. Dune filmine giden var mı? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et
WhatTheBok Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Ben gitmeden izledim sjfj 1 8 Yorumla Etoo35 +1 yıl O nasıl oldu?Korsan mı? Yorumla WhatTheBok +1 yıl İzleyeceksen burdan izlebilrsinhttps://dizipal83.com/film/dune-col-gezegeni/ Yorumla Etoo35 +1 yıl Sinema çekimidir o, tat vermez. 3d çıkmış, mutlaka gideceğim. Yorumla WhatTheBok +1 yıl Yoo sinema çekimi değil attığım linkten bak Yorumla Etoo35 +1 yıl Şimdi sinema yolundayım, sonra oradan izlerim Yorumla Etoo35 +1 yıl Venom için bildiğin site var mı?Sinema çekimi olmayan Yorumla WhatTheBok +1 yıl TeleSync şeklinde var yakında düşer normal hd Yorumla Etoo35 +1 yıl Buda hızlı olur inşallah, eyvallah. Yorumla
Sakallıbey Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kitabını okumuştum zevkliydi izlemedim 1 4 Yorumla Etoo35 +1 yıl O kadar konuşuldu ki film, kitap kadar iyi imajı verdiler. Merak ettiriyor kendini. Yorumla Sakallıbey +1 yıl Valla yok ya hayal kırıklığı oluyor kitaptan sonra filmler genelde Yorumla Etoo35 +1 yıl Belki yüzüklerin efendisi gibi güzel olur, kim bilir Yorumla Sakallıbey +1 yıl Ben yine de uzak duracağım bir süre 🥲 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben gitmeden izledim sjfj
O nasıl oldu?
Korsan mı?
İzleyeceksen burdan izlebilrsin
https://dizipal83.com/film/dune-col-gezegeni/
Sinema çekimidir o, tat vermez. 3d çıkmış, mutlaka gideceğim.
Yoo sinema çekimi değil attığım linkten bak
Şimdi sinema yolundayım, sonra oradan izlerim
Venom için bildiğin site var mı?
Sinema çekimi olmayan
TeleSync şeklinde var yakında düşer normal hd
Buda hızlı olur inşallah, eyvallah.
Kitabını okumuştum zevkliydi izlemedim
O kadar konuşuldu ki film, kitap kadar iyi imajı verdiler. Merak ettiriyor kendini.
Valla yok ya hayal kırıklığı oluyor kitaptan sonra filmler genelde
Belki yüzüklerin efendisi gibi güzel olur, kim bilir
Ben yine de uzak duracağım bir süre 🥲
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!