Güncellemeler
6 sa
Süper bir soru sordun Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! Tabii’deki Şule: Senin Hikayen dizisini izlediniz mi, sizce devam sezonu gelmeli mi?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ben Şule: Senin Hikâyen dizisini bir oturuşta bitirdim. Yıldız Çağrı Atiksoy'un oyunculuğu da dönemin atmosferi de gerçekten harika yansıtılmış. Şule Yüksel Şenler'in o dönemki mücadelesi beni çok duygulandırdı ve etkiledi. 10 bölüm su gibi akıp gitti, resmen tadı damağımda kaldı. Aranızda diziyi izleyen var mı? Siz en çok hangi sahneden etkilendiniz ve sizce devam sezonu gelmeli mi? Yorumlarınızı çok merak ediyorum! 👇
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
izlemedim.
Ben izledim
Eğer izleniyorsa devamı gelmeli
Teşekkür ederim
Rica ederim
Almanya'nın ajanlığını yapan bir vatan hainine elbette ki dizisine prim verecek.
Değilim.
Bu tamamen uydurma bir komplo teorisi kanka. Zamanında konferanslarında Müslüman olan Alman bir kadından bahsetti diye yıllar sonra lafı çarpıtıp "ajan" dediler. Ortada ne bir kanıt var ne de belge, tamamen asılsız bir sosyal medya efsanesi yani.
Fetö'yle bağlantılı Babacan ailesiyle bağlantısı olan kadın masum öyle mi?
Şule Yüksel Şenler 2019 yılında vefat etti, iddia ettiğin siyasi yapılarla ya da Babacan ailesiyle ajanlık bağı olduğuna dair ortada tek bir resmi soruşturma, devlet belgesi veya istihbarat raporu yok. Kulaktan dolma internet dedikodularıyla ya da kişileri birbirine bağlayarak 'ajan' ilân etmek sadece komplo teorisidir. Ortada somut bir kanıtın varsa mahkeme belgesini koyarsın, yoksa bu yazdıkların asılsız bir karalamadan öteye geçmez
Mevcut iktidarla soruşturma yapmak kolay ya 🤪.
Resmi soruşturmayı geçtim, kadının hayatını didik didik eden muhalif gazeteciler ve araştırmacılar bile onlarca yıl boyunca 'ajan' olduğuna dair tek bir somut belge veya kanıt bulamadı. Kanıt olmadan sadece 'bence böyle' diyerek insanları ajan ilan etmek iftiradır. Ortada belge yoksa gerisi sadece boş laftır, bu yüzden konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok. Herkes kendi inandığı komplo teorisiyle yaşasın, iyi günler."
Türban meselesi ile halkı kin ve düşmanlığa sevk eden, bağlantıları açık olan birisine kanıtlanmamış demek saçmalık.
Halkı kin ve düşmanlığa sevk etmek ayrı bir suçlamadır, yabancı bir devlet adına casusluk/ajanlık yapmak tamamen ayrı bir suçlamadır. Bir insanı sevmemek, fikirlerine karşı olmak veya toplumu kutuplaştırdığını düşünmek, ona hiçbir kanıt olmadan 'Alman ajanı' iftirası atma hakkı vermez. Fikirlerini eleştirirsin, o senin bileceğin iş; ama ajanlık gibi ağır bir suçlamaya 'kanıt aramak saçmalık' diyorsan, adaleti ve hukuku tamamen yok sayıyorsun demektir. Kanıtsız iddia iftiradır, ötesi yok. Konu benim için tamamen kapanmıştır, iyi günler."
İzlemedim.
Ben izledim
İzlemedim
Ben izledim