Bence yeraltı kötünün iyisi. Hıfutsuzda adqm komandoyu ounuyor qma sıfır atletik aksiyon sahneleri yumruk atar gibi el oynatmaktan ibaret rol için fazla yaşlı. Bence zaten adqm konando için ina dıeıco dıröqdıüı için dizi bitti. Vücudın %5'ini kullanarak aksiyon mu çekilir. Madem aksiyon olqrqk sadece el oynatabiliyor boksçr rolü verelim dwmişler. Naaıl boks esneklik, akrobatik istemiyor.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hudutsuz sevda sanki biraz daha iyiydi
Ama sıfır aksiyondu adqm konandoyu oynuyor ama vücudunun %5 ni kullanabiliyordu. Dizi başlamadan önce çapraz bağı koptu.. bu yüzden Hufutsuz aevdada halil ibrahim karqkterinin yumruk dılında dövüş sahnesini hatırşıyor musun. Bu adam hudutsuz bailamadan önce dönee tekmwli, taklalı düşmeli kalkmalı eğtim aldı aylarxa birini görebildik mi dizidw
Bak hudutsuz başlamadan önce spor salonu hazırşık süreci başrol koşarak tqkla atıyor takla bitimi tekme qtıyor adqm ninja gibi ana Hudutauz sevda bailadığında çapraz bağı kopuk olduğu için bunlaron hiçbirini göremedik. Ellerini oynatıyor yumruk atqr gibi adqmlqr kendini yere qtıyırdu. Dizi başlamadan önxe salondo prova ettiği o tekmeli tqklalı akrobqtik becerileei göremedik.
Bu sahnelerden hqngi sahneyi çekmek daha zor? ↗
Yeraltı
Başrol sıfır sportif olduğu için aksiyon içerwn hiçbir diziye uygun değil.
Sen iyi misin dhdhf
Yani başrolde genç atletik biri olmalı ki aksiypn çwkebilsin. Bu adqmın bir çnceki dizisi Hıdutsuz sevdqda bir tane aksiton çekeöefi. Yaş olarqk uygub değil fazla yaşı ileri aksiyon için
Adam alsiyon eğtimi alamadığı için boks eğtimi aldı