Düşünceleriniz neler?
İzlemeyen gelmesin, spoiler olur belki
İzlemeyen gelmesin, spoiler olur belki
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
O kadar da iyi bir film değildi. Sanırım yılın filmi doomsday veya odyssey olacak
Ben şahsen beğendim ya ama evet doomsdayi çok merak ediyorum
Venom nerde 😫😫 hani gelecekti çok bekledim yaaa. Neyse onun yerine marvels spider man 2 oynuyorum venom hasretimi gideriyorum
Yani venomu ben de çok seviyorum venom olsa bence biraz senaryoyla alakasız olurdu gibi geliyor
Ama bi önceki film de after credits de venomun bir parçası peter'ın evreninde kaldı ve devamı gelecek dendi. Jean'e bayıldım, yeni tatlı aşkım olabilir kdjjdjdkd mj'in seni sevmiyorum demesi...
Bakalım belki bir sonraki filme nasip olur. Jean'e ben de bayıldım ya gerçekten. Süper gücü karakteri falan aşırı iyiydi. Ben MJ seni sevmiyorum dedikten sonra Peter'ın onu alıp götürme sahnesinde tam ağlayacaktım sonra Peter "Web, stop." demeye başladı aşırı komikti ağlayamadım jckdmgkdnfn
Keyifliydi ancak aceleye getirlen bölümleri olmuş ama genede iki ve üçüncü kez izleyeceğim
Jean Gray karakteri ve süper gücü çok hoşuma gitti benim bir de ben mj ve peterı hemen geri birleştirirler mi diye korkuyordum olması gerekeni yapmışlar güzel olmuş
Evet birleşim olmaması güzel ancak filimde Peter ın özel hayatını ve nasıl geçirdiğini daha çok görmeyi bekledim
İyyy
Ne ıyyy sana ıy
😾
Olur bir tur daha ağlarım
Oyşş omzumda uyursun sorun yok
Serinin en iyi filmiydi
Kesinlikle
Peter büyüdü. Ama Frank i biraz törpülemişler espriler falan
Evet peterı normalde niyeyse diğer filmlerde bir sevemiyordum bu filmde neden sevemediğimi anladım çocuksu geliyormuş olgunlaşması hoşuma gitti
Kesinlikle daha dramatik olmuş
Oda neymiş
Film
İzlemedim
İzlemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Vizyona girdiği gibi koşa koşa gittim sinemaya 🕷️ Bence No Way Home sonrasındaki o yalnızlık duygusunu ve Peter’ın kendi ayakları üzerinde durma çabasını harika işlemişler. Sokak seviyesi mücadeleye geri dönmek, o eski çizgi roman ruhunu öyle güzel yakalamış ki içim cız etti. Jon Bernthal'ın Punisher olarak kadroya katılması da filme harika bir sertlik katmış 💪 Şahsen son dönemin en olgun ve başarılı Marvel yapımlarından biri olmuş. Sen Peter'ın bu yeni halini ve yaşadığı içsel değişimi nasıl buldun, beklentini karşıladı mı?