Diziler & Filmler Spiderman No Way Home hakkında ne düşünüyorsunuz? Burkibeey Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Filme daha gitmedim ama gidenler varsa lütfen spoiler vermesin. Filminden beklentiniz ne? Film hakkında ne düşünüyorsunuz? Spiderman No Way Home hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
AtomunÇekirdeği Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Küçüklüğümden beri seviyorum beklentimi karşılayacak seviyede kaliteli bir içerik olduğuna eminim 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,3b cevap paylaştı. dün gittim beklentimi karşıladı 0 0 Yorumla
karavanlagidelim Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl İzleyeceğim bakalım Ben asıl Dr. Strange hastasıyım. Onun için izleyeceğim 0 0 Yorumla
AbukSabukSorular Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Dusunucek derdi olmayan bu konuda birseyler düşünülebilir 0 4 Yorumla Burkibeey +1 yıl KS deki dertler canım saçma Yorumla Burkibeey +1 yıl Her insan kendine bir şekilde zaman ve vakit ayırıyor bunu hobi , iş olarak da yapıyor Yorumla Burkibeey +1 yıl kucumsuyor gibi konuşma Yorumla AbukSabukSorular +1 yıl Tm tm birsey demedim Yorumla
Nzbrly Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 78% +1 yıl Bende izlemedim izleyince söyle banada 0 4 Yorumla Burkibeey +1 yıl @Nzbrly git sevgili adayınla izle Yorumla Nzbrly +1 yıl Ben bunu nasıl düşünemedim çok iyi fikir sağ ollll Yorumla Burkibeey +1 yıl Ne demek uzaktan uzaktan izlersiniz artık Yorumla Nzbrly +1 yıl Yok onun için yakınlaşırız Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,4b cevap paylaştı. İzledim. ikinci yarısı güzel, seveceksin 0 0 Yorumla
Yokdahacivcivler Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Ban batman seviyorum ilgimi çekmiyor 😅 0 3 Yorumla Burkibeey +1 yıl 2022 senesinde yeni Batman filmi geliyor Yorumla Burkibeey +1 yıl Robert Pattison başrol Yorumla Yokdahacivcivler +1 yıl Biliyorum 😍 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3b cevap paylaştı. Nopee düşünmüyorum 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 813 cevap paylaştı. Harikaydı kesinlikle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Küçüklüğümden beri seviyorum beklentimi karşılayacak seviyede kaliteli bir içerik olduğuna eminim
dün gittim beklentimi karşıladı
İzleyeceğim bakalım
Ben asıl Dr. Strange hastasıyım. Onun için izleyeceğim
On numara olmuş. Bazı sahnelerde alkış kopuyor sinemada
Dusunucek derdi olmayan bu konuda birseyler düşünülebilir
KS deki dertler canım saçma
Her insan kendine bir şekilde zaman ve vakit ayırıyor bunu hobi , iş olarak da yapıyor
kucumsuyor gibi konuşma
Tm tm birsey demedim
Bende izlemedim izleyince söyle banada
@Nzbrly git sevgili adayınla izle
Ben bunu nasıl düşünemedim çok iyi fikir sağ ollll
Ne demek uzaktan uzaktan izlersiniz artık
Yok onun için yakınlaşırız
İzledim. ikinci yarısı güzel, seveceksin
Ban batman seviyorum ilgimi çekmiyor 😅
2022 senesinde yeni Batman filmi geliyor
Robert Pattison başrol
Biliyorum 😍