İşte karşınızda Spiderman: No Way Home'ın fragmanı;

Muhteşem bir film geliyor gibi hissediyorum, zaten Marvel'ın film konusundaki başarısı ilk filminden bu yana artarak devam ediyor ve şu an gerçekten muazzam bir zirve yaşıyor. Çizgi Roman altyapısı sayesinde midir bilmem ama gerçekten senaryo ve oyuncu seçimleri tüm Marvel filmlerinde olduğu gibi bu filmde de tam yerinde.
Merakla bekliyorum, fragmandan gördüğüm kadarı ile kalacağını sanmıyorum ana yine de söylemekte fayda var umarım beklentilerimin altında kalmaz.
Frangman cok iyi merak uyandırıyor sabırsızlanıyorum izlemek için. Ama ben spiderman olarak Tobey’i görmeyi özledim gercekten. keşke onun olduğu seri bu kadar çabuk bitmeseydi
önce zaman bükülmesinden dolayı önceki iki evrendeki tüm düşmanlar bu evrene gelecek. bizim sıpaydi tek başına hepsiyle baş edemeyecek. filmin sonlarına doğru diğer evrendeki eski sıpaydiler de gelecek ve üç sıpaydi hepsini halledecek. sonra zaman bükülmesini falan normal hale getirecek herkes kendi evrenine geri dönecek vs vs...
Cevap
9Cevap
bence tobey abi de olmalı filmde hatta tüm spidermanler olmalı
Güzele benziyor ama ben bu Spiderman'dan sıkıldım artık :D
Fragmanı izlemedim ama film çok güzel olacağını düşünüyorum şahsen Tobey ve Andrew de olursa müthiş olur.
Bu tür filmlerde cok uzayinca kötü oluyor (bkz. Hizli ve ofkeli 9) muhtemel bu da ayni olacak.
Bu onlardan değil ama. Marvel, sinema dünyasındaki ilk filminden beri birbirine bağlı harika seriler ve diziler ve filmler çıkardı. Olayın nereden nereye geldiği mantıklı şekilde yasıtımışlardır. Yap. boz parçası misali önce kahramanlarin solo filmi sonra tek büyük filmde toplayıp daha büyük yaratıyorlar ki hikayelerinde hiçbir zaman kopukluk olmadı. Avengers serisi gerçekleşirken aralarında yine solo filmi olmayan kahramanlar için film çıkarıldı ki sonraki büyük yapımlarda hikayeye işlenebilsin. Kısacası her şey planlı gidiyor. İlk filmlerinde bile son çıkardıkları filme dair göndermeler var yani o kadar planları çok çok iyi.
Senin dediğin ayrı bu filmin türü ayrı, bahsettiğin film serisi hakkında haklısın fakat 1-2 filmden sonra sokak yarışlarinın yerine dünyayı kurtarma operasyonlari aldı. Aksiyonun dibini sıyırdılar fakat bunu Fantastik filmlerle bir tutmak mantıksız olur. Hikayeyi yıllardır çok iyi sürdüren Marvel filmlerinin yanında hızlı ve öfkeliyi kıyaslayacak olursam hızlı ve öfkeli hikaye bakımından istikrasız kalıyor ki Marvel önümüzdeki 10 yıl boyunca devam edecek hikayeyi ayarladılar bile.
Kral ne yazmissin böyle 😅 ya haklısın da ben filmlerde fazla uzayinca sevmiyorum. Orumcek adamin ilk 3 filminden sonrasini biraktim. Bunun fragmanda da baslarda dizi gibi baslamis sonlara doğru aksiyon koymuslar o kadar. Tercih meselesi tabi ben fantastik evren filmlerini pek tercih etmiyorum ama genel olarak fazla uzayan film serileri eski heyecanını yitiriyor demek istedim. Yoksa dediklerinde haklısın sözüm yok.
Takipçiyiz de konuşuyoruz yani 😃 bir film serisi her yapımda üzerine daha çok şeyler katabiliyorsa bunun ne kadar uzadığının bir önemi kalmaz. Hikayenin sürdürelebilir olması ve bu hikayeyi mantık hataları olmadan sürdürelebilir olması, değil 2-3 film 10-15 film çıkarsalar izlenir ki Marve bunu yaptı zaten. Bi dünya film çıkardı ve hepsi birbirine bir şekilde bağlantılı, bu sıradan bir film serisi değil. Bu sinematik bir evren. Marvel'ın sinema'ya yansıtılmış dünyasını izliyoruz. Yani kısaca marvel filmlerinin biteceği söz konusu olamaz. Ne demiştim? Şimdiden önümüzdeki 10 yıl için hikaye ayarladılar bile ki şu an ki hikayeyi de daha da ilerideki yapımlara bağlayacaklar.
Hızlı ve öfkeli > Film serisi
MCU > Sinematik Evren
Adamlar yapiyor arkadas. Sozun bittigi yer.
Kacirmamaya ozen gosteriyorum
Bir bunu birde venomu bekliyorum
Çok iyiye benziyor izlenir
Harika bir fragman güzel haber
Yakışıklılar mı
Hayır
Erinirim
ben izlemedim
Hobaaa 🤩
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?