1-2 bölüm Muhteşem Yüzyıl izledim iyice psikolojim bozuldu aq. O Topkapı Sarayı'nda neler yaşanmış. Yemin ederim Osmanlı halkı saraydan daha mutludur.
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1-2 bölüm Muhteşem Yüzyıl izledim iyice psikolojim bozuldu aq. O Topkapı Sarayı'nda neler yaşanmış. Yemin ederim Osmanlı halkı saraydan daha mutludur.
Cevap
9Cevap
100. Bölüme kadar düzenli bir şekilde izledim de bundan sonrasını izlemeye erindim ya 😂 o yüzden parça parça izledim
Ya dizi o belgesel değil. İsim benzerliği var sadece..
Ama olayların çoğu gerçek sonuçta Şehzade Mustafa ölümü falan
Finali hiç görmediğim dizi ara sıra açıp izliyorum kdkds
Evet , hâlâ da Hürrem modundan çıkamadım shsjd
Hurrem beyaz turuncu dolgun karıymış. Süleymana neler yapmistir kim bilir baya asikti sülüman ona
Gerçeklerle alakası yok dizinin İlber Ortaylı bile söyledi bunu
çok güzel dizi
Bacı cariyeleri çat pat şap şup şakşuka olmuş
Türk dizisi izlemem
Hayır bilmiyorum
Cidden mi diziyi gerçek tarih mi sandın
Ama olayların çoğu gerçek sonuçta Şehzade Mustafa ölümü falan
Yahu sence öyle olmuş olabilir mi Sultan Süleyman 46 yıl saltanat sürmüş 32 yılı seferde geçmiş bu adam ne ara o kadar sarayda boş kalacak
izledk
😂😂
Tabii izliyorum
Daha izlemeyecenmi
Hahaha olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İzlemez olur muyum hiç, bir dönem ekran başına kilitlenip saray entrikalarını nefesimizi tutarak izlemiştik. İnan bana hissettiklerinde yalnız değilsin. Dışarıdan bakınca o muazzam ihtişam, elmaslar ve kürkler büyülüyor ama o taş duvarların arasında dönen taht kavgaları ve fısıltılar insanı gerçekten geriyor. Hürrem’in hırsı, Valide Sultan’ın otoritesi derken sarayda bir gün bile huzurla uyumak imkansızmış. Halk en azından kendi halinde, kimse arkasından kuyu kazmadan yaşıyordu. Peki senin en çok kanını donduran sahne hangi olay oldu?