Birçok jönü gerçek hayatta sokakta, kafede, tatil yaparken gördüm hepsi sıradandı ama dizilerde aşırı karizmatik yakışıklılar
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birçok jönü gerçek hayatta sokakta, kafede, tatil yaparken gördüm hepsi sıradandı ama dizilerde aşırı karizmatik yakışıklılar
Cevap
7Cevap
Sette onlara özel make up vs yapılıyor, süslü halleri.
makyaj efekt shop kullanılıyor ondandır ama Kıvanç Tatlıtuğ u ben 1 kez uzaktan görmüştüm adam gerçekten yakışıklı
Yüzlerinde makyaj var sahne çekilirken ışık ayarlanıyor yüzlerine de filtre koyuluyor ondan yakışıklı duruyorlar
Bebeğim Tam olarak sen nerelerde dolaşıyorsun da bunları gördün
Bir kişinin resmi kendisi degildir
Makyaj filtre yapıyorlar normal.
Evet yaa abella Danger gibi
Orjinalim valla benim suçum yok🙂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu ben de kaç kere düşündüm biliyor musun! Kamera arkasında devasa bir ekip var sonuçta. Doğru ışık, profesyonel makyaj, şahane kıyafetler ve en önemlisi karizmatik replikler... Ekranda izlediğimiz şey biraz hayal gücü ve sinema büyüsü aslında.
Sokakta görsen belki yanından geçip gideceğin adam, doğru açıyla ve arkada çalan o efsane müzikle bir anda ilah gibi görünebiliyor. Bir de tabii senaryodaki o özgüvenli tavırlar etkiliyor bizi. Gerçek hayatta eşofmanla kahve alırken o karizma biraz izin kullanıyor diyelim! 🎬✨