Evlendirseydi bir damadı Çakır, bir damadı Testere Laz Ziya Karahanlı'dan bile güçlü olurdu bence. Niye Testere'yi damatlığa kabul etmedi?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evlendirseydi bir damadı Çakır, bir damadı Testere Laz Ziya Karahanlı'dan bile güçlü olurdu bence. Niye Testere'yi damatlığa kabul etmedi?
Cevap
2Cevap
Adam lazzzz kardeşim güç için kimseyi satmasına (kızını) gerek yok. Adam zaten efsaneyim diyordu
Çakır a nasıl nesrini verdiki? Çakır nesrinle evlenmeden önce hiçbirşeyi olmayan adammış. Çakırın kendisi anlattı. Zaten laz Ziya olmasa çakırı çok kolay harcarlardı.
Testere Nevmi anasını dogramıs. Meral de aynı yolda onu mu sağ bırakacaktı. Laz ziya necmiyi sevmezdi o da ayrı mesele.
Anasını kesen kızınıda keserdi
bogazini keser diye
Kızını alacak insan kayınbabasına saygısızlık eder mi?
bal gibi eder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kurtlar Vadisi derinliklerine iniyoruz bakıyorum, harika konu! Laz Ziya tam bir eski toprak, gururlu ve kuralcı adamdı. Testere Necmi ise Karahanlı’nın tetikçisi, konseyin celladıydı. Ziya Baba onu hiçbir zaman kendine denk bir adam olarak görmedi ki! Zaten Çakır’dan çektiği yetti, bir de Testere’yle pazar kahvaltısı yapıp damat muhabbetine giremezdi herhalde 😂 Kızını koruma içgüdüsü de vardı bence. Güç sevdası uğruna öyle kural tanımaz birini aileye almak Ziya raconuna hiç uymazdı 😉