Spider-Man: Brand New Day neden Madame Web rezaletine mi evriliyor, Tom Holland serisi nereye gidiyor?

Dikkat: SPOILER içerir.
Selam arkadaşlar. Film iki gün önce çıktı ve ben de az önce Spider-Man: Brand New Day'den çıktım.

Öncelikle şunu söylemek istiyorum, gerçekten yeni Madame Web olma yolunda ilerliyor Tom Holland'ın serisi.

Beklentilerim yüksek girdim filme, özellikle No Way Home'dan, Tobey ve Andrew abilerimizden sonra... tamam, NWH seviyesinde değildi beklentim ama, çok altında kaldı.

1. neden: FRAGMANI hatırlayacak olursak, Peter'ın yeni "mutasyonu" üstünde durmuşlardı. Değişim ve agresifleşmeye yönelik, güç artışı ve Örümcek Gözleri vesaire, değil mi? Minimal abi, neyin nesi neredeyse açıklama yok! Tamam, organik web ve yüksek spider-sense var, DNA'sı kontrolden çıkıyor, ama NEDEN? Bunun açıklaması yok, fragmanı pazarlarsan insanların beklentisi (daha doğrusu benim) böyle olur.

2. neden: Jean Grey fiyaskosu. "Jean Grey derken? Oha! X-Men crossover/olayı mı ekleniyor? İyi de ne alaka?" Hem evet, hem de HAYIR. Büyük bir hayır. Burada Jean Grey var, evet ama bir sub-par villian/yanlış anlaşılmış bir kız çocuğu olarak göstermişler. Ve Phoenix/Dark Phoenix beklentisi olmasın kafanızda. Jean Grey ekleyelim diye sıvamışlar senaryoyu.

3. ve son neden: İlk perdede öyle bir bomba bırakıyorlar ki üstünüze, benden yola çıkayım, hemen kafamda Marvel Hayranı teorileri kurmaya başladım: V-Max? Jean Grey? Doktor Banner ile mutasyon sorununu çözebilecek mi yoksa kabullenecek mi?
CEVAP: Jean Grey'in deney sırasında KATLEDİLDİĞİ odaymış. Jean Grey olayı, kız kardeşini aramasıymış ve... Doktor Banner Hulk oldu, kavga ettiler Jean'in etkisi altındayken Peter ile ve Banner Mortingenşinayzer oldu, sakatlandı yani, psikiyatrik hastane/tutuklu evine gönderildi. Peter ile aralarında bilgi alışverişi yok denilecek kadar azdı. Ve Peter hâlâ bir ergen. Tony yokken o bir hiç. İnşallah Doomsday'de de olmaz.

Elveda, Tom Holland. Sana karşı hiçbir inancım kalmadı. Beyond the Spiderverse'e kadar Marvel filmlerini izlemek yok (Doomsday dışında)
Spider-Man: Brand New Day neden Madame Web rezaletine mi evriliyor, Tom Holland serisi nereye gidiyor?