Ya şimdi burada elli bin tane sayarım ama ben özellikle "Miguel O'hara" karakterine değinmek istiyorum. Ya diğer örümcek adamlar el bebek gül bebek güçlerini kazanıp en başta kahramancılık oynayıp sonra ciddi birer insan olmaya başlıyor birilerini kaybedince. Bu adam şirketi tarafından DNA'sına doğrudan bağlanan bir uyuşturucu madde deneylerinde kullanıldığı için bir kaza sonucu DNA'sının %50'si cidden örümcek DNA'sına dönüştü. Kendine hep vurduğu iğneler de o yüzdendi çünkü insan kalmaya çalışıyordu ve ağzındaki keskin dişleri, vampir gözleri sırf bu kaza sonucu olaya gelmiş. Çünkü örümceğe dönüşüyordu.

Bu adam masum insanları kurtarmak isterken bakın bir dünya değil koca bir evren yani bir gerçekliği yok etti. Bunun ağır yükü altında kalıyordu sorumluluk sahibi biriydi. O yüzden Marvel'da gördüğümüz evren gücü bilmem TVA falan var ya işte bu adam da örümcek konseyi kurdu. İşte bu kadar değerli ve ağır abi birisiydi. Ama ne yaptılar gittiler, hakkı olmadan başka bir evrendeki örümcek güçlerini aldığı ve sırf o yüzden o evrenin kaosa sürüklenmesinden sorumlu olan bir birey yedirdiler adamı. Kaptan Amerika falan bu adamla yarışamaz. X-Men'in yarısını yer bu adam. Öyle biri ama bir velet yendi onu. Ayrıca taş gibi olan Spider-Gwen ile ilişkisini yaptılar ya yazıklar olsun.

Daha uzun uzun bir sürü karakter anlatırım da Hulk, Dormammu, Thanos... Ama çok uzar. Sizce en çok hangi karakterin hakkı yendi?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yaaa tvd de rebekah kızın tüm hayatıni mahvettiler bunlar vampir tamam mı sonra Klaus yani bunun abisi çok ta yakışıklı bir şey nys sjdjd bunu hançerleyio tabuta kapatmıştı sonra hançeri çıkardı bin yıl sonra ve tekrar uyandı rebekah kime guvense tejrar hançer yiyip tabuta giriyor skdkkddkkdkdkdkdkdkdd
Ne diyorsun kafan mı güzel ajsjd
Fav dizimin fav krakterinden bahsediyorum
Farkettim bir vampir dizisi vardı galiba ondan bahsediyorsun
The vampire dieressssssss
Aynen o
Çok gzuel bir dizi ama cidden
Hiç izlemedim
Diziyi anlatayimmii
Sen bilirsin
Çok karışık valla sjdjdjdjdjdjd
Ama çok gzuel izle
Sırada çok dizi film var sjdjd
çizgifilm izlemiyorum
Çizgi film değil bu. Ayrıca başka örnekler de verdim Live action olan filmler.
Evet evet oo
Hiç izlemiyorum