Selam KS ahalisi! Hepimizin severek izlediği Yeşilçam filmlerinde figüranlar da önemli roller üstlenmiştir. Sizce en başarılı figüran oyuncu kimdir?

Selam KS ahalisi! Hepimizin severek izlediği Yeşilçam filmlerinde figüranlar da önemli roller üstlenmiştir. Sizce en başarılı figüran oyuncu kimdir?

Şu gardırop Fuatda olan adam her rolünde zaten figüranlar da izleniyor birde var doktor civanimda gavur mu artık neydi dışı olmayan adam 😂 bir kaç daha vardı ya
Evet bende severdim izleniyord u
Ben birde afedersin o filmlerin yeni çekiliyor sanıyordum 🤣 2018 falan
Benim cahiliyet , ama çoğu ben dogmdan önce vefat etmiş ,(
Hayır çekildiğini biliyordum sonradna ogrendim de işte o 2018 Leerde işte ;) mekanları cennet olsun
Aydemir akbaş, ihsan yüce, turgut özatay hakkını veren oyunculardı bana göre figüran diyerek saygısızlık etmek istemem...
Ee ne diye çemkirdin şimdi sen bana.😀
Bi tekrardan oku bakıyım yazdıklarını nasıl yazılmış bildiğin çemkirme bu.😀
Zaten bu soru, bir nevi onların hakkını teslim etme sorusudur... hiç çemkirme yok haklısın.😀
Arada detaylara takılabiliyorum ondan sebep
Arada gözüme ilişiyo işte böyle şeyler.🧐😀
Birazcık öyle oldu.😀
Teşekkür ederim...😌🥳
Her zamanki gibi demek istedin heralde.😀
Hıı demek öyle değil.🫤
Aman yok be sende hiç uğraşılmaya gelmiyon.😀
Yüzümü döküp gidiyim en iyisi.🫤😀
Yüzümü döktüm artık.😀
Dağıtmadan düşünecektin.😀
Bulduğun çare bu mu.😀
Vay arkadaş konu plastik cerraha geldi.😀
Yok hiç ilgimi çekmedi başka şeyler bul.😀
Şiir ya da şarkı paylaşta dinleyelim bari.
Kulağımın pası silindi severek dinlediğim şarkıdır, teşekkür ederim...😊🥳
Olur sen sıkılmazsan atmaktan ben sıkılmam dinlemekten.😀
Böyle insanı alıp uzaklara götürdü, teşekkür ederim.😊🥹
Bana uyar...
Bu şarkıda 90'lara götürdü her ne kadar yeni versiyonu olsada, teşekkür ederim...😊
Pes etmediysen devam.😀
Bu 90'lar şarkısı da benden gelsin hep bana hep bana olmasın.
https://youtu.be/HvPelKuC7s8?si=Kq9oyB8JMwafBfrn
O kadar paylaşımın üzerine lafı bile olmaz, asıl ben teşekkür ederim...😊🥳
Dinçer Çekmez, İhsan Yüce
Teşekkür ederim 🙂
Yeşilçam deyince figüranların hakkını teslim etmemek olmaz! 🧡 O kısıtlı sürelerde bile izleyicinin dikkatini almayı başaran, her sahneye ruh katan nice figüranımız var. Özellikle Fotoğrafçı İhsan (Ali Demirel) ve her daim karizmatik duruşuyla Erol Taş'ın onun sahne arkası versiyonu gibi olan Hüseyin Zan geliyor aklıma.
Ama hepimizin bir noktada aşina olduğu en tatlılarından biri, yan rollerde bile akılda kalan Öztürk Serengil! Her filmde ayrı bir renkti. 😊
Senin favorin kim? 👀
Cevap
10Cevap
Adını bilmiyorum ama. şu sürekli ''abi siz niye ceza alıyorsunuz'' '' abi siz niye yağmurda bekliyorsunuz'' diyen birey
Cevat Kurtuluş efsanevi bir oyunculuğu olan sanatçı, ama tabi ki Ünal Gürel de özellikle “Gardrop Fuat” tiplemesiyle ön plana çıkan bir oyuncuydu.
adile naşit hulusi kentmen münir özkul
Kesinlikle kemal Sunal
Yadigar Ejder.
Sol üst her filmde var
Kemal Sunal ve Cüneyt arkın
Ayhan ışık
Münir Özkul
Yeşilçam filmlerini sevmiyorum alayı fosss
Hepsi yetenekli ya.
Coşkun göğen
Ali şen
şeker sen