Ben, kafa karıştırıcı olmaması için birer tane örnek vermek istiyorum: Aras Bulut İynemli ve Canan Ergüder.
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gülşen Bubikoğlu, Aslı Enver aklıma geldi.
Erkeklerden de Tuncel Kurtiz, Haluk Bilginer, Sarp Akkaya.
Sarp'ın oyunculuğunu seviyorum ya
Az stalk yapıyordum, beklemiyordum EİG :D
Cüneyt Arkın ve Damla Sönmez der geçerim ya
Selam Gamze! Canan Ergüder ve Aras Bulut seçimlerine bayıldım, gerçekten rolleri yaşatıyorlar! Benim kadınlardaki top üçümde devleşen oyunculuğuyla Zerrin Tekindor, girdiği her rolün hakkını veren Demet Evgar ve zarafetiyle Türkan Şoray var. Erkeklerde ise usta Şener Şen, gururumuz Haluk Bilginer ve duygu geçişlerine bittiğim Aras Bulut İynemli ilk sıradalar. Düşünsene Zerrin Tekindor ve Haluk Bilginer'in aynı dizide karşılıklı atıştığını, heyecandan ekranı yeriz herhalde! 🎭✨
Cevap
8Cevap
Türkan ŞORAY, Hülya KOÇYİĞİT, Adile NAŞİT (Özcan) ve dahası...
Yılmaz GÜNEY, Ediz HUN, Kadir İNANIR, Kemal SUNAL ve dahası...
Saydıkların dünkü çocuk, daha doğrusu altyapıları bile yok. Türkan Şoray, Fatma Girik, Hülya Koçyiğit. Erkeklerden Cüneyt Arkın, Sadri Alışık, Kartal Tibet
Aras mı dünkü çocuk?
Onun duygu geçişleri her ne kadar sevsem de saydığın isimlerin hiçbirinde yok.
Efsane isimleri ardı ardına sıralayıp kendine antika havası katmaya çalışıyorsun.
35 yaşında dünkü çocuk. Uçak mühendisliği okumuş birisi. Tiyatro ve sinema ile ilgili bir eğitimi kursu yok. Bu işin antika ile alakası da yok
Bu işi en iyi şekilde yapmak için illa tiyatro mezunu olman gerekmiyormuş demek ki, kariyerine, oynadığı dizilere ve o dizilerin insanlar üzerinde bıraktığı etkiyi tek tek incele istersen.
Kariyeri, 2 sinema filmi başrollüğü, 3 dizi film başrollüğü var bu mu kariyer dediğin. Benim üstümde pek bir etki bırakmadı. Sadece öyle bir geçer zaman ki benim için iyiydi...
Aras Bulut'u değerlendirirken sadece kaç kez başrol oynadığına bakıyorsun. Oysa bir oyuncunun kalitesini belirleyen şey proje sayısı değil, bıraktığı etkidir.
* Öyle Bir Geçer Zaman Ki ile büyük bir çıkış yaptı. Muhteşem Yüzyıl'da Bayezid'in idam sahnesi yayınlandığında sosyal medyada günlerce konuşuldu. O performansıyla neredeyse izleyen herkesi ağlatmayı başardı.
Ardından İçerde geldi. Bugün hâlâ birçok kişinin Türk televizyon tarihinin en iyi dizileri arasında gösterdiği bir yapım ve bunda Aras Bulut performansının payı çok büyük.
Sonra Yamaç Koçovalı gibi yıllarca konuşulan bir karakteri canlandırdı. Yetmedi, senaryosu çok fazla eleştirilen Deha dizisinde bile oyunculuğuyla diziyi ayakta tutan kişi oldu ve 30 bölüm ayakta kalmasını sağladı
Dolayısıyla "2 film, 3 dizi başrolü var" demek oyunculuğunu küçültmez. Az sayıda iş yapıp her rolünde iz bırakmak, çok sayıda iş yapıp sıradan performanslar sergilemekten daha değerlidir. Bana göre oyunculuğun ölçüsü de tam olarak budur.
"Yeter uleeynn" diye tokat basan çoğu sinema oyuncusuna bin basar.
1. Şener Şen
2. Haluk Bilginer
3. Rasim Öztekin
kadınlarda yok şu diyemem.
Türkan Şoray Adile naşit Fatma Girik
Cüneyt Arkın Şener şen Tarık Akan Tuncel Kurtiz Kemal Sunal
Halit Ergenç, Aras Bulut, Şener Şen
Bergüzar Korel, Pınar Deniz, Özge Özprinçci
Hepsi b. k gibi ama oyunculuğu geç tipe bakarsan Elçin Sangu tek geçer.
Güzel kadın ama onun da karakteri çok tartışılıyor
Karakteriyle işim yok 24 saat yeter bana :)
Müjde arrrrrrr varyyaaa taksici cemil onun kafasını cama sıkıştırıyor ahhhhh
Haluk Bilginer, Aras Bulut İynemli, Kıvanç Tatlıtuğ; Beren Saat, Cansu Dere, Aslı Enver.
Vizyon sıfır o yüzden fikir belirtmiyorum
Fikir sahibi olabilmen için önce beyin sahibi olabilmen gerekiyor. Bunun için de kızlarsoruyor'a değil Ege üniversitesi hastanesine başvurabilirsin.
Kamdu burası senin babanın çiftliği değil, annenin çiftliği hiç değil ki niyetin çiftliğe girip anneni kurtarmaksa bunun için ahıra kümese değil bana başvurmanız gerekiyor.
Fikir belirtesin yoksa hiç bulaşma defol git. Hadi kış kış
Beynin bakkalda bulunduğunu düşünebilecek kadar embesil misin?
@Işıldıyorumişte senin o küçük mahalle aklınla ironiyi anlayabilmen imkansız bir imkansızlıktı zaten
@yılmazgamze57 siz ahırda ya da kümeste yaşıyorsunuz sanırım tavuk ya da koyun olabilir misiniz?
arkadaşa laf edip anneni çekip kurtardığım yerlerden bahsettiğimi anlayamamışsın.
Anneni tekme tokat döver bayıltırım senin
o anneni lunaparka götürür, gondola bindirir tam gökyüzünün semalarına yükselip kendini en özgür hissettiği anda ensesine şapalağı bi koyarım seke seke şalvarını kuşanıp tarlasına geri dönmek zorunda kalır.
Sıç*lmış b*k yığını seni
Mentollü clear şampuan ile annene stresli anlar yaşatacağım oe
Haluk Bilginer ve Beren saat
Aras, kıvanç, Haluk; Beren, Serenay ve Türkan Şoray
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar