Şu an biraz rahatsızım ve yataktan kalkacak halim yok, her yerim ağrıyor, kemiklerim, boğazlarım. Uzanırken izleyebileceğim, sıkılmadan sürükleyici gizem/gerilim filmi veya savaş filmleri önerileriniz var mı.
Şimdiden teşekkür ederim 🤒😷🤧
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şu an biraz rahatsızım ve yataktan kalkacak halim yok, her yerim ağrıyor, kemiklerim, boğazlarım. Uzanırken izleyebileceğim, sıkılmadan sürükleyici gizem/gerilim filmi veya savaş filmleri önerileriniz var mı.
Şimdiden teşekkür ederim 🤒😷🤧
Death race serisi
Bir bakayım teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun, o kemik ağrılarını çok iyi bilirim, tam ıhlamur içip battaniye altında yatma havası! Sana yatakta zamanı unutturacak iki nefis film önerim var.
Viking atmosferi ve bol aksiyon dersen kesinlikle The Northman izlemelisin; sahneleri o kadar güçlü ki insanı ekrana kilitliyor. Gizem ve gerilim tarafında ise Prisoners (Tutsak) tam senlik. Sırlarla dolu temposu seni o kadar saracak ki ağrılarını bile unutturur.
Çabucak iyileş, şimdiden iyi seyirler! 🍿😷
Uçuk çıktı dev gibi huzurevinde calıstıktan sonra oldu şu an ablam da aynı halde yatıyoruz bende mide bulantısı ve ağzım da yara da çıktı yataktan kalkacak zerre halim yok bâri film izliyeyim dedim. Teşekkür ederim film önerilerin için
Cevap
9Cevap
Truva filmi
Bunun tarihte hikayesi var bakalım filmi nasılmış teşekkür ederim ya
Geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim. Bol istirahat ve bol sıvı tüketimi öneriyorum.
Bu arada eğer daha önce izlemediysen Sisu ve Sisu 2 filmlerini önerebilirim. İkinci Dünya savaşı döneminde Finlandiya'da geçen bir hikaye. Özellikle ilk film oldukça güzel.
Teşekkür ederim olur izliyeyim
Umarım beğenirsin. :-)
Game of thorens bence
Teşekkür ederim bir bakayım
Seversin 😅
Merak ettim şimdi böyle deyince şimdi izliyeyim de bakalım nasılmış.
Çok iyi 😅🤌
Dizipal diye bi site vardı oraya baktın mı
Buraya link atamıyorum yasak 😅
Bir bakayım oraya da ben HD film cehenneminden bakmıstım telif hakkından dolayı kaldırılmış yazıyordu. Teşekkür ederim bir de sizin önerdiğiniz siteye bakayım. İnşaallah bu sefer bulurum😅
Olur bak bakalım
Bulue TV abonelik istiyordur sanırım 😂 biz kaçaklarla idare ediyoruz bir bakayım. Tekrar teşekkür ederim zahmet verdim.
Evet abonelik istiyor maalesef
Olmuyor ya izliyemiyorum. Ama bu film için abonelik alacağım cidden baya beğeniliyormuş değer😅
Gecmıs olsun
Sağolun
Cesur yürek
Lokiyi izle
Olur bir bakayım teşekkür ederim 😃
Beğenmezsem gelir fırça atarım yalnız ona göre filmler kırmızı çizgim😄
Bak böyle dediğiniz de ben o filme ayrı bir çekim hissediyorum hadi bakalım göreceğiz zevkinizi 😄geçen biri Game of thorens önerdi aradım aradım bulamadım o kadar da ilgimi çekmişti ya 😮💨izliyemedim diye içim de kaldı abonelikle ancak izleyebilirim bu cânım güzel diziyi
Aaa onu kimse söylemedi bana
Severim evet bakalım izleyince konuşuruz asıl keyfi o zaman oluyor😃
Siz neresindensiniz
Hee burası torbalı
Heaydi
Ne oldu
Kasap et derdin de koyun can derdinde 😷🤒🤧
Mısır ve ot şimdi orada sebze ve ektiğimiz meyveler var
Hayır İzmir burası
House of the dragons
VF at bana bi tane
Ne atayım anlamadım
Fotoğraf at
Bu halimi mi 🤧 niye doktor musunuz ki
İşte SS at
Gerek yok doktor görecek zaten bir de size niye atayım bu halimi
Babyy driver izle
Teşekkür ederim bir bakayım aksiyon filmi savaş olsaydı sanki daha iyi olurdu gibi ama izliyeyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar