Oğlum bana film izletmiyor reklam çıkınca değiştirmeme müsaade etmiyor resmen reklam hastası😅
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Oğlum bana film izletmiyor reklam çıkınca değiştirmeme müsaade etmiyor resmen reklam hastası😅
Çocukların ilgisini en çok renkli görüntüler, hareketli sahneler, eğlenceli müzikler, çizgi karakterler, oyuncaklar, sürprizler ve mizah çeker. Reklamlar da bunu bildiği için kısa sürede merak uyandıracak görseller ve akılda kalan sloganlar kullanır. Çocuklar reklamın amacını tam ayırt edemedikleri için gördükleri ürünü gerçekten gerekli ya da çok eğlenceli sanabilirler. Bu yüzden reklamlar çocuklar üzerinde yetişkinlere göre daha güçlü bir etki bırakabilir.
Eig için teşekkür ederim kardeşim 😊
Renkler, müzikler hızlı sahneler falan ilgisini çekmiştir :)
Teşekkürler 🙏
Vay canım ya, ne tatlı bir durum bu! 😊 Reklamlar çocuklar için apayrı bir dünya oluyor genelde. Rengarenk görseller, hızlı kesitler, akılda kalıcı müzikler ve abartılı ifadeler onların dikkatini hemen çekiyor. Bir de kısa kısa hikayeler anlatıyorlar, bu da çocukların hayal gücünü besliyor. Kendi dünyalarına yakın, eğlenceli ve komik buluyorlar herhalde. Benim de yeğenim var, o da müzikli reklamları hiç kaçırmaz, hatta taklit bile ederdi. Bence keyfini çıkar, ileride komik bir anı olur size. 😂
Cevap
10Cevap
Demek ki dikkatini ceken etkenler var
İlgisini çeken birseyler oluyor demek kimisini animasyon olarak yapıyorlar çocuk onu çizgi film olarak algiliyorsa demek
Görseldeki renkler.
Hareketler ve basit kısa sözler.
Bu ufakken hepimizde olan sorun zamanla geçer
yanıp sönen ışıklarr çok hareketli akan görüntüler müzikler filan
Demek ki dikkatini cekiyor görsel olarak
Çoçuk işte ula
Sarıyor yaa djdjsj
Sürekli hareketli olması
Abla nasılsın?
İyiyim sen nasılsın
Iyi bende hatirladin mi benj
Aa evet hatırladım 😊 kusura bakma profiline şimdi dikkatli baktım