Falanca aşiret reisinin oğlu binmiş en lüx araca , yargı dağıtıyorum diyor
Hayırdır sen kimsin oğlum? Bu ülkenin polisi , askeri , jandarması yok muki sen yargı dağıtacaksın
Bu ne küstahlık?
Sosyal medyada karşına çıkan insanlar genelde senin araştırdığın, takip ettiğin, ilgi duyduğun insanlar oluyor. İnstagram senin aramalarına göre istatiksel olarak düşürüyor keşfetine o kişileri. Hayvanseverliği , sanatı, bilgisi, işlediği hayırlarıyla popüler olan insanlara örnek olan kısım da çok fazla. Tiktokçuları izleyeceğine bu insanları bir keşfet ilk
Maalesef ki cehalet çok büyük bir bela özenti toplumlar gelişemez bunu zaten gün be gün yaşamayan yoktur. Çünkü ruhsal bozukluluğu olan bir nesil geliyor nasıl bir aşağılık kompleksinde bu insanlar inan tahmin bile edemiyorum.
Cevap
2Cevap
çünkü kitlelerin içine bu şekilde karışabiliyorsun ben öyle değilim ama ben bile acaba diyorum yalnızlıktan
gerçek dost diye bir kavramın varlığına inanmıyorum açıkçası. Genelde menfaatlerine göre hareket etmeye meyilli insanlar menfaatine olmasa bile zamanında olanın karşılığını veriyordur sadece vefa buda dostluktan ziyade. Ama ne kadar özenti tip olsa çıkıp gezip kafa dağıtacak çevreleri oluyor en azından.
Öyle olanların hepsi cahil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?