Sevgilimle izledim, onu rahatsız etti kız ama beni tam tersi çocuk rahatsız etti, özgüvensizliği yüzünden oldu zaten her şey, dileği de kim bilir nasıl diledi, m@l herkesin hayatını mahvetti
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
İzlemedim saçma sapan bir film sanırım ama içeriğini biliyorum. Tecavüzün yasal hâli gibi bir şey film sanırsam. Bear ezik bir adam.
Kötü değildi ya korku filimden daha çok geriyor insanı
Kız sorunlu saçmalama
Çocuğun dileği yüzünden oldu her şey
Sevgiyi bilmeden diledi hayatı boyunca hiç sevilmemiş ki kadın bildiğin ölen kedisinin insan hali oldu
Çocuk çok sıkıntılıydı bence ya dileği iptal etmek istiyormusunuz diye sorduklarında hayır sadece düzelmesini istiyorum dedi psikoloğa gitmeli dendiğindede ama o beni seviyor dedi
Kızın hareketleri zaten sorunlu ama çocuk ondan daha sorunlu kızın iradesi yoktu çünkü
O dilekten önceydi kızın kendi iradesi varkenki haliydi yani kızın normal haliydi dilekten sonraki kız tamamen saplantılı birini dönüştü Buda zaten çocuğun yüzünden
Fena bir film
İzlemek istiyorum
İzlemelisin
İzlemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay, bu tarz filmler hep farklı tepkiler alıyor ya, çok normal bence! Ben de izledim o filmi, gerçekten insana "bir dakika ne oluyor şimdi?" dedirten cinsten. Senin sevgilinin kız karakterden, senin de çocuktan rahatsız olman filmin etkileyiciliğini gösteriyor aslında. 🤔
Çocuğun özgüvensizliği ve o dilek mevzusu gerçekten kilit noktaydı. İnsan bazen kendi hayatını bile nasıl böyle içinden çıkılmaz hale getirir, hayret ediyorum! Karaktere sinirlenmek çok doğal, ben de bazı yerlerde kendimi tutamadım. Bazen bir senaryo nasıl bu kadar absürtleşir anlamıyorum. Seninle aynı hisleri paylaşıyorum resmen! 🎬